Psihologija avatara i nadimka

1. Ајде мене неко, нисам шугав па да ме прескачете!

2. skočimiše, pogledaj moj prvi post na 85.toj strani, ja te lepo pitala..
    glupo mi je da profiliram one koje je već neko profilisao, ispada ko da se trtim..zato sam te pitala, ako hoćeš, naravno da mi nije teško:)

3. A mene niko ne jebe ni dva posto....

4. eo treci put se javljam i nista od mog oroskopa! OCU PRAVDUU!

5. mare,
    ti si čovek sa veoma bolesnim smilom za humor. odskačeš po izgledu, ili si plavlji, ili viši ili lepši od većine, al odskačeš. još uvek planiraš da ostvariš nešto veliko, da si baš ti taj koji će nešto promeniti. ne bi baš da budeš političar, jer te mnogo nerviraju, ali bi opet pomalo i voleo tu moć a i realnu mogućnost da nešto urediš po svom nahođenju. problem je što te neka ona ne primećuje. ona jedina ne vidi koliko si ti različit, a tebi je baš najviše stalo da ona to vidi. onda se prosto razbesniš, pa dođeš ovde i počneš da pišeše, premeštajući tako frustraciju u kreaciju. što je dobro. a šta ti u stvari planiraš? ne znaš ni sam. ali moralo bi da bude nešto što će da odskače, u bilo kojoj profesiji. izluđuju te ljudi koji teže proseku i ne vole talasanje. više od svega te iznervira kad ti neko kaže da si nizak.

Аууу, погоди она бар пола ако не и више! Хвала пуно!
    Само, ја немам болестан смисао за хумор!

6. Ma oću od tebe, bogamumalogprepečenog, ne bih kuknjao ovudam k'o jarac kakav.

7. selenijum, tebe sam odradila, nije mi izbacio post ladno. ajd da prepričam prvo.

ti si više muško nego žensko, u smislu racionalnosti i nerazumevalja izliva emocionalnosti. pomalo si buckasta, ali sexy i smatraš da su frajeri koji vole mršavice latentni gejevi. praktična si i završila si faks za nešto praktično, pa sada polako gradiš karijeru. izluđuju te ljudi koji se samo žale a nemaju muda da nešto premen, žene žrtve koje trpe a ne bi odustale od braka po cenu života i očigledna nepravda i licimerje. na manipulaciju si alrgična, osim kada manipulišeš muškarcima. ono što nikome ne bi priznala je da želiš dete, jer smatraš da bi te to stavilo u podređen položaj u njegovim očima, a ne bi. voliš kafanu i piješ ko muško, zato i imaš više drzgara nego drugarica.

8. Јел' си мене одрадила Лилабет можда ?

9. Bem li te u dupe sve si pogodila osim ovoga

pomalo si buckasta, ali sexy i smatraš da su frajeri koji vole mršavice latentni gejevi. praktična si i završila si faks za nešto praktično, pa sada polako gradiš karijeru.

Nisam bucmasta (čak naprotiv), a faks jesam upisala, al ne završih još, a da je praktično - jeste (grafički dizajn).

TI SI LUDA, BRE! :)

10. Oću i ja, kad stigneš. :)

11. skočimiš,

poetska duša. ti si od onih muškaraca koji bi drugarici kojoj je procurelo pružili duks da zaveže oko struka da drugi ne vide. nisi patetičan, ni preterano osetljiv, ali imaš sluha za ljudsku patnju i umeš da voliš. nažalost, na ljubav se mora čekati,a to što može da bude i zato što nekad malo odletiš, obično motivisan uspehom u karijeri, pa odabereš neku pogrešnu, površnu. voliš lepo, ali te lepota često i zanese, pa zaboraviš koliko će te zaboleti kada shvcatiš da iza nje nema ničega ili da postoji nešto hladno i odmereno, suprotno od tebe. radiš ...hm...možda u nekoj manjoj firmi, možda imaš i svoj posao. gajiš vrednosti koje se danas retko sreću zato imaš malo prijatelja, ali to nekako i pristaje celoj slici stepskog vuka koju imaš o sebi. obožavaš filmove iz osamdesetih i bil hiksa.

12. Ајде сад и мене, кад већ тако лепо одрађујеш. :)

13. Sad i mene interesuje. Hajde bas da vidim. :)

14. Ja da se zahvalim Spavalici na analizi ajvatara :)

15. Liblet i ja bi da me odradis....moze i ovaj avatar kad si vec zauzeta....

kad stignes, al mojne dugo da cekam, ipak sam u godinama, da ne vrisnem cekajuci...

16. Liblet stavi me na listu, neću ti ništa platiti za to ne brini se ..

17. Nista Tracice, jesam bar nesto ubola? :D

18. Hahha ubola si svašta :)

19. vi shvatate da ja bukvalno lupetam, jel da? da bukvalno zamislim ko biste mogli da budete i krenem da vas smišljam? ovo stvarno nije ništa ozbiljnije od toga..
    i da, pauza za večeru pa onda dalje. prvi je na redu nesh, pa triša pa dalje..
    ako mi u međuvremenu naiđe burazer, moraćete da se strpite do sutra, nemojte da se ljutite i da mislite da vas namerno kuliram ili da imam nešto protiv nekog..stvarno nemam, nego imam i druge obaveze po kući, to je..

20. vi shvatate da ja bukvalno lupetam, jel da?

A mi mislili stvarno imas neke moci... Sad si nas sve ubedacila. :(

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.