Psihologija avatara i nadimka

1. lukse, ja nemam muda te analiziram, koko mi zvucis zajebano. :))
    nato, aj ko te ne mrzi. Al nemoj ovako javno, ko ima mnogo vredjanja. :))

2. Šta sam ja, šta o meni govori avatar i nadimak? Jesam preldžija 'il pička od iksana?

Ja bih da kažem,ali te znam bolje,pa će to biti varanje.

3. Oće li mene neko da analizira?

4. Зна Мурињо
    lukse, ja nemam muda

овим си све рекао лоло
    Није фора ја да те анализирам, нек те анализира неко са ким немаш контакт, само на основу аватара и ника. :)

5. Ima ime tipično za naše
    prostore. Možda Aleksandar,Nikola,Marko...

Па добро, нема пуно Предрагова ван Сербије... Погодак!

Nacionalista.Delija.

Јес' вала!

Kladioničar

пааааа... не баш... двапут сам ушао у клаџу и то ме друг натер'о...

.Ima od 18
    do 21 godinu.

Близу си... :)

Voli matematiku.

И физику и основе електротехнике и електронику... Просто не могу да живим без њих. Имам дара за њих, али нисам неки обожавалац... :)

Voli da se
    hvali.

Јебига, може бити, нисам примећивао, али кад си поменула, бацио сам се у анализу самога себе и открио да да, волим да кажем коју реч о неком свом успеху (који су све ређи у последње време). Још један погодак!

Nije mnogo na internetu,pa se često
    desi da ne razumije neke fore.

Јесте, али укапирам пре или касније јер ми није ми проблем да цео дан читам нешто само да бих провалио о чем' се ради.

Izmišlja
    riječi,pa društvo misli da je nepismen,ali
    nije,zna pravopis i ne voli kad mu neko
    pošalje poruku tipa:Ca0,shta radish?Ochemo
    li wan?( kraj citata)Ne voli da se druži sa
    takvim osobama.

Јесте, волим да измишљам речи, то ми је некако кул. Друштво не мисли да дам неписмен, чак штавише ме сматрају за једног од ретко писмених људи у свом окружењу. И тако је, мрзим кад неко озбиљно користи та глупава слова (W, Sh, Tj, Ch), али ми је то некако смешно и волим да се спрдам са тим, па у есмесовима са ортацима који капирају фору користим eeSKlj00chEew0 zeeLj@wee m0d PeeS@nj@... l0l mwa mwa ^____^

Rođendan mu je u junu ili
    julu.

У сред јула. Јеси читала све моје постове на форуму или си лупила? Енивеј, погодак. :)

Ne mrzi StefanaKostića.

Јесте. Чак штавише, баш готивим лика.

Ne sviđa mu se
    zapad,kao nešto čemu svi teže.Misli da
    treba čuvati tradiciju.

Врло тачно! Треба чувати праве вредности, али то је друга и веома дуга прича. Погодак.

Tolerantan si.Voli
    kompromise i zajednička rešenja.

Јесам. Можда и превише. Обиће ми се о главуџу кад-тад јер су људи говна.

Čita sci fi
    knjige i gleda takve filmove.

Велики промашај. Мрзим такве ствари.

Ne voli veliku
    gužvu,osim ako je na stadionu ili u svojoj
    kući.

Врло тачно. Браво!

Beograđanin.

Панчевац. Исти курац. 15 минута од БГ-а...

Razmišlja da ga nikad ne
    napušti i da tu živi sa svojom porodicom.

Никад не знаш шта носи дан, а шта ноћ. Немам дугорочних планова осим оног који сам постовао на теми о лењости... :)

Ima druga Igora,misli za njega da je
    dobar,samo malo voli da zeza.

Све осим имена је тачно... :)

Jednostavan
    si,zato si neobičan.

Амено.

6. Добар ти надимак за почетак, ал' си Деда...

7. Triša je njegov pas.
    Motao se oko njegovih nogu kad je provalio Vuku.
    Da.... i bio je pospan jer je veče pre toga gledao The Lord of the Rings.

8. Анализирајући њен аватар, сматрам да је Мајав опасан возач, који често бива кажњен од стране органа јавног реда... :РРР х)

9. Oću ja, ja:) Izanalizirajte moj dubokoumni nadimak i pažljivo izabrani avatar.

10. Dođe i taj momenat...

Butt još studira, uzevši u obzir psihičku nestabilnost, što uključuje menjanje roda glagolskih oblika prilikom izražavanja na Vuki na svaku mesečevu menu, može se reći da studira neka umetnička sranja, filologiju, ne bih rekao pravo, mada može biti, nikako neke egzaktne nauke, tipa inženjerstvo, računarsto, fiziku i matematiku. Nema stalnu vezu. Iako je locirana negde oko Beograda, ima neke pro-novosadsko skolonosti, možda je rodom odatle, ili se jednostavno divi Novosađanima. Nema stalnu vezu, ima kres kombinacije na svakih mesec-dva. Ima kampanjsko-inspirativni pristup rešavanju problema u životu. Rekao bih da je politički okrenuta ka LDP-u, nikako ne može biti radikal, DSS ili SNS. Možda se i bavi nekim umetničkim aktivnostima, ne bih rekao slikarsvo, možda neki umetnički performansi i verovatno gleda filmove nekih neafirmisanih autora. Veoma je blizu hipstera, ali ne mogu tačno tvriditi da li je čisti hipster. Od droga je probala definitivno travu, možda i neke sitne, ali nije zaglibila. Glasno potencira svoje mentalno rastrojstvo, kako bi sakrila česte napade depresije, jer se boji da će biti manje kul. Ne bavi se aktivno sportom. Mrzi Čolu i Bijelo Dugme, ne voli selo. Ne voli specijalno Bosance, inženjere, kao ni egzaktne nauke, pristup životni joj je - što lako kad može komplikovano.

11. dule345
    Dule je dete u duši, dobrica u srcu. Smatra da ga devojke ne vole nešto specijalno, što uopšte nema veze sa istinom. ŠiŠšššša se na opasno :) Voli da sedi u parku i jede eurokrem :)
    Voli duge šetnje i romantik je kada to hoće. Iskrenost ume da ga skupo košta. Devojkama to ponekad i zasmeta. Ima prilično veliki krug prijatelja. Posao mu ne ostavlja puno slobodnog vremena, ali to sto ima ume da iskoristi na najbolji način. Zna da uživa u životu i raduje se malim stvarima. Ima oko za detalje. Ponekad se zamajava glupostima i nebitnim stvarima što ga i nervira, ali takav je. Voli prirodu. Bavi se nečim vezanim za gradjevinarstvo. Ume da bude jako duhovit i uvek zna da kaže pravu reč u pravo vreme. Mislim da ga politika nešto preterano ne zanima, ali voli da bude u toku sa svim dešavanjima. Ima specifičan muzički ukus. Voli duge veze, ali nisam sigurna da je trenutno u vezi.

12. AAAAAAAAAAAAUuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!!!!!!!! Pa ja sam skeniran skroz na skroz.......

Pa ja sam sad razotkriven.....

TAČNO.... PRIZNAJEM... SVE JE TAČNO!!!!!!! :)))))

13. Butt još studira, uzevši u obzir psihičku nestabilnost, što uključuje menjanje roda glagolskih oblika prilikom izražavanja na Vuki na svaku mesečevu menu, može se reći da studira neka umetnička sranja, filologiju, ne bih rekao pravo, mada može biti, nikako neke egzaktne nauke, tipa inženjerstvo, računarsto, fiziku i matematiku. Iako je locirana negde oko Beograda, ima neke pro-novosadsko skolonosti, možda je rodom odatle, ili se jednostavno divi Novosađanima. Veoma je blizu hipstera, ali ne mogu tačno tvriditi da li je čisti hipster. Od droga je probala definitivno travu, možda i neke sitne, ali nije zaglibila. Glasno potencira svoje mentalno rastrojstvo, kako bi sakrila česte napade depresije, jer se boji da će biti manje kul. Ne bavi se aktivno sportom. Mrzi Čolu i Bijelo Dugme, ne voli selo. Ne voli specijalno Bosance, inženjere, kao ni egzaktne nauke, pristup životni joj je - što lako kad može komplikovano.Ima kampanjsko-inspirativni pristup rešavanju problema u životu.

Nači, ovo ti je sve genijalno, znaš me bolje od rodženog čaleta. Sve si opisalo, lolo.

Pogrešio si samo za Bosance. Upoznala sam dvojicu-trojicu, i svi su bili ljudine.

Volim ns, prelep je grad. Razmišljala sam da se preselim tamo kad završim faks, a htela sam tamo i da upišem faks. Ovo za filmove si sasvim pogodio, obožavam matore filmove, jesam borderline hipster.I znaš sa foruma šta studiram, i gde živim, dobro to. I nisam u vezi, ali, mnjah, trenutno sam u toj nekoj predvezi, a neam kres kombinacije. Ja sam erocka sirotinja, hnjo hnjo.

Rekao bih da je politički okrenuta ka LDP-u, nikako ne može biti radikal, DSS ili SNS.

Ali ovo si usrao skroz. Šovinista sam, mizogin i mizantrop. I pre bih glasala za jebenog palmu nego za eldepovce.

14. Luksdose, usuđujem se:)

ti si čovek srednjih godina ali duhom ždrebca od dvaes i nešto. u duši si viking ili Karađorđe, nikako da se odlučiš. znam da imaš ženu sa druge teme, ali vidim da je to jedna prilično dominantno pasivna veza. iznenađuje samo što si u toj vezi ti pasivan a ona dominantna. kad se izda naredba da se pretače kupus ili opravljaju sklopke, luks skače na noge lagane. takav si iz dva razloga-prvi je zato što znaš da će te posle maziti i paziti i udovoljavati ti raznim domaćim specijalitetima; a drugi-zato što te iskreno zabole da se svađaš sad sa njom i objašnjavaš joj da ne bi bio smak sveta ako se nešto odmah ne opravi. imate petoro dece, svi jedan drugom do ramena, imena sva srpska pravoslavna, po tvojim dedama, pradedama, prapardedama itd. sa ženke strane se ime ne uzima, tamo nije bilo junaka. radiš ako komercijalista ili pravnik. zaposlen si u nekoj državnoj firmi i kao takav, češće se hvataš bureka nego olovke. životni moto ti je-al se nekad dobro jelo(iako mrziš balaševića zato što je pička komunjarska). napisala sam za nekog ranije da misli da je najbolji izum svih vremena sarma, ali bih rekla da je to i tvoje mišljenje. možda čak više nego njegovo. dobar si čovek, dok te neko ne iznervira zato što je gej, hipik, darker, feministkinja, nataša kandić, čeda i sl. onda postaješ zver i ja se iskreno nadam da ovom analizom neću izazvati takvu reakciju:)

15. I znaš sa foruma šta studiram, i gde živim, dobro to

Nisam to na forumu čitao. To sam pogodio.

I pre bih glasala za jebenog palmu nego za eldepovce.

Da, ovde sam se sjebao, ali baš. Priznajem.

mizogin i mizantrop

Ovo se donekle moglo naslutiti.

Hteo bih da dopunim analizu, nešto što sam mislio da dodam gore ali mrzelo me da editujem:

I pored toga što se zanima sa avangardom, nekonvencionalna je, depresivna i počesto nezgrapna, Butt ipak nije loša osoba, čak šta više. Pitomija je i više od toga što bi ikad ikome priznala, jer ne želi da bude povređena.

I na kraju - Obožavam da se raspravljam sa njom po formumu. ;-)

16. Liblet, hvala na analizi, ali promašila si bar 75%. ;-) Možda ja ostavljam krivi utisak, đavo će ga znati.

17. eee..baš mi žao..

18. ајде нека ми неко објасни мене, даћу вам пичке

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.