U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
Oće biti opet neko okupljanje u nekoj kafani :) ?
Sta ce okupljenje u kafani pored vako lijepog vremena. Bolje je Picin Park ili vec tako neka opcija dok ne dodje marica lolo.
A može i metal kočić ipak smo mi elita i manje su šanse da ćemo dobiti po pičci od murija ako pored nas loče pedesetak raskalašenih maloljetnih metalaca .
Dakle , da skontamo neki skup na livadi ovih dana ?
Ja bih se potrudio da dodjem iz pd.
Ocel pasti neka organizacija? Ja juce trazio bananu na 15 dana, a nisam ni racunao na ove dogovore. Tako da znate, ovo je Slobo ;)...
'oće zemljače. Samo kad, majkumu, to se ne zna...
Изгледа да неће бити ништа док ја поново не узмем ствари у своје руке. А за то ћете морати причекати два мјесеца :)
Шалим се, само се ви окупљајте па ћу и ја штогод организовати кад дођем. Баш ме занима каква је Слобо будала уживо. Или је можда неки смарач који је само виртуелно курчевит :P :)
Slobo iz Drvara bolan, jesi znao ti to? A znaš kakvi smo mi...
znamo slavk0...
faco ovo nešto na moj račun, pošto si i za mene rek'o da sam kurčevit? :D
e da, ja sam u gibsu narednih 15 dana, pa može poslije toga... uvijek mogu ćerati alkohol i klopu
Није бури, ти си још већа будала уживо :)
Славко, што оцрни тако човјека? :Д
Ha ha, Slavk0, imam jednog druga isto iz Drvara i svi nas prozivaju kako nismo normalni. Ne znam sta ce sad biti. Ma ja sam miran i povucen u novom drustvu. Imam tremu, jebi ga. Taman moze za nekih 15 dana kad se rijesim ispita i svih obaveza.
joj ljudi za 15 dana su prvi majevi i đurđevdani nema od toga ništa , tu se pije najmanje 10 dana ili da skontavamo nešto ranije ili da čekamo da prođe to pa neki popravni poslije 7-8 maja :)
JEBEM TI ZEMLJOTRESE!!!
Увијек се тресе кад нисам у БЛ. Лишен сам још једног занимљивог животног искуства :)
Blago tebi...Onaj prošli je, bar po meni, bio mala maca u odnosu na ovaj...
Pu, prvo zemljotres, sad potop.
Ragnarok je sve bliže.
nije valjda da ste se prepali zemljoresa?
pa nije valjda da ne vjerujete građevincima? cccc...
pa nije valjda nego jeste. :P
E da, nisam se prepala nimalo, naprotiv, bio mi neki lud osjećaj skroz. Dobar trip, nea šta.
e ima da pocijepam diplomu... kad je dobijem
ni ja, ali stari mi doša'o u posjetu itoliko se prp'o da mislim da mu zadugo neće pasti napamet da dođe... molio se bogu cijelu noć... :)))
Prošli put sam se manje uplašila jer sam bila budna, a sad sam već polako počela kunjat pa me je istraumiralo. Uostalom, naravno da se bojim, kako ću skočiti sa devetog :D