Banџaluko i ta tvoja sela

1. Hahah, moju kuću napravio pradeda građevinac, pa se i ne plašim. Al da sam u nekoj novoj zgradi... A kamoli na devetom...

Cijepaj, nego šta :)

2. Mene malo tješi što su predratne vojne zgrade u pitanju, pa nešto kontam stabilnije su (od ovih novih govana sigurno jesu)...

3. Ajoj, zemljaci i zemljakinje, šta to bilo? Opet se zemlja trese, ko je naljutio Dodika? Koliko dugo je trajalo?

4. Naljutio ga Incko, ne da referendum :)

5. sad sam čuo i razlog zemljotresa... otreso mile valujeva ko bećar kitu...

ja sam u novim zgradama, i kontam jebem mu mater valjda su napravili da se ne sruši bez šes' stepeni po rihteru, što 'no reče BAJA...

e neću cijepati, stanovaćeš ti jednom u mojoj zgradi... mislim u zgradi koju sam lično proračuno...

6. Ima vas BL-ovaca. Da nećete praviti neki okup skoro? Nešto tamo iza 6.maja?

7. Morat ću baku nazvati da vidim jel dobro...mada se njoj uvijek ljulja...:-D

8. Je l' ti treba za poruku?

9. vidi zemo, biće pijanke, al' kad dođe faca... nije da je on glavni, al uvijek okupi ovu dvojicu slavka i sergiosa, i još dođemo yomax i ja i eto pijanke... kad ti dolaziš? možemo popiti ''nekoliko'' piva uvijek... e'o mogu i zagrepćani doći, bliže im je nego u BG...

10. Cuo sam bilo prelo pa se malo potresla zemlja. Drzte se braco :D

11. Ma ja idem u Dubai 5-6. zavisi kad mi ovi usmeni budu, pa onda otkidanje na slavi negdje, pa možda svratim i kod vas. Obećao sam KBO-u, a i sa Luli moram da radim na popularizaciji Hektapa :D

12. Hektapu ne treba više popularizacije.
    Al gledaću da te ubacim u prve bojne redove ako zatreba :)

13. Ja svakako dolazim u BL svakih nekoliko...samo ne znam kada :-D

14. Hektapu

??? prosvijetlite me, pojma nemam šta vam je to...

15. aha... a nije ni čudo što ne znam, kad ne pijem tu pivu... loša je skroz

16. Селенијум, и ја живим у таквој, предратној. Имам осјећај да јој три атомске заједно нису ни до темеља :))

17. dobro faco, nećemo se sad kurčiti...nego kad si ono reko da planiraš vamo u rodni kraj?

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.