vidi zemo, biće pijanke, al' kad dođe faca... nije da je on glavni, al uvijek okupi ovu dvojicu slavka i sergiosa, i još dođemo yomax i ja i eto pijanke... kad ti dolaziš? možemo popiti ''nekoliko'' piva uvijek... e'o mogu i zagrepćani doći, bliže im je nego u BG...
Ma ja idem u Dubai 5-6. zavisi kad mi ovi usmeni budu, pa onda otkidanje na slavi negdje, pa možda svratim i kod vas. Obećao sam KBO-u, a i sa Luli moram da radim na popularizaciji Hektapa :D
Hahah, moju kuću napravio pradeda građevinac, pa se i ne plašim. Al da sam u nekoj novoj zgradi... A kamoli na devetom...
Cijepaj, nego šta :)
Mene malo tješi što su predratne vojne zgrade u pitanju, pa nešto kontam stabilnije su (od ovih novih govana sigurno jesu)...
Ajoj, zemljaci i zemljakinje, šta to bilo? Opet se zemlja trese, ko je naljutio Dodika? Koliko dugo je trajalo?
Naljutio ga Incko, ne da referendum :)
sad sam čuo i razlog zemljotresa... otreso mile valujeva ko bećar kitu...
ja sam u novim zgradama, i kontam jebem mu mater valjda su napravili da se ne sruši bez šes' stepeni po rihteru, što 'no reče BAJA...
e neću cijepati, stanovaćeš ti jednom u mojoj zgradi... mislim u zgradi koju sam lično proračuno...
Ima vas BL-ovaca. Da nećete praviti neki okup skoro? Nešto tamo iza 6.maja?
Morat ću baku nazvati da vidim jel dobro...mada se njoj uvijek ljulja...:-D
Je l' ti treba za poruku?
vidi zemo, biće pijanke, al' kad dođe faca... nije da je on glavni, al uvijek okupi ovu dvojicu slavka i sergiosa, i još dođemo yomax i ja i eto pijanke... kad ti dolaziš? možemo popiti ''nekoliko'' piva uvijek... e'o mogu i zagrepćani doći, bliže im je nego u BG...
Cuo sam bilo prelo pa se malo potresla zemlja. Drzte se braco :D
Ma ja idem u Dubai 5-6. zavisi kad mi ovi usmeni budu, pa onda otkidanje na slavi negdje, pa možda svratim i kod vas. Obećao sam KBO-u, a i sa Luli moram da radim na popularizaciji Hektapa :D
Hektapu ne treba više popularizacije.
Al gledaću da te ubacim u prve bojne redove ako zatreba :)
Ja svakako dolazim u BL svakih nekoliko...samo ne znam kada :-D
??? prosvijetlite me, pojma nemam šta vam je to...
http://vukajlija.com/var/uploads/illustrations/201008/185012/banjalucka-pivara.jpg
Jao, buri. :)
aha... a nije ni čudo što ne znam, kad ne pijem tu pivu... loša je skroz
Hektap je6e!!
Селенијум, и ја живим у таквој, предратној. Имам осјећај да јој три атомске заједно нису ни до темеља :))
dobro faco, nećemo se sad kurčiti...nego kad si ono reko da planiraš vamo u rodni kraj?