Banџaluko i ta tvoja sela

1. Hahah, moju kuću napravio pradeda građevinac, pa se i ne plašim. Al da sam u nekoj novoj zgradi... A kamoli na devetom...

Cijepaj, nego šta :)

2. Mene malo tješi što su predratne vojne zgrade u pitanju, pa nešto kontam stabilnije su (od ovih novih govana sigurno jesu)...

3. Ajoj, zemljaci i zemljakinje, šta to bilo? Opet se zemlja trese, ko je naljutio Dodika? Koliko dugo je trajalo?

4. Naljutio ga Incko, ne da referendum :)

5. sad sam čuo i razlog zemljotresa... otreso mile valujeva ko bećar kitu...

ja sam u novim zgradama, i kontam jebem mu mater valjda su napravili da se ne sruši bez šes' stepeni po rihteru, što 'no reče BAJA...

e neću cijepati, stanovaćeš ti jednom u mojoj zgradi... mislim u zgradi koju sam lično proračuno...

6. Ima vas BL-ovaca. Da nećete praviti neki okup skoro? Nešto tamo iza 6.maja?

7. Morat ću baku nazvati da vidim jel dobro...mada se njoj uvijek ljulja...:-D

8. Je l' ti treba za poruku?

9. vidi zemo, biće pijanke, al' kad dođe faca... nije da je on glavni, al uvijek okupi ovu dvojicu slavka i sergiosa, i još dođemo yomax i ja i eto pijanke... kad ti dolaziš? možemo popiti ''nekoliko'' piva uvijek... e'o mogu i zagrepćani doći, bliže im je nego u BG...

10. Cuo sam bilo prelo pa se malo potresla zemlja. Drzte se braco :D

11. Ma ja idem u Dubai 5-6. zavisi kad mi ovi usmeni budu, pa onda otkidanje na slavi negdje, pa možda svratim i kod vas. Obećao sam KBO-u, a i sa Luli moram da radim na popularizaciji Hektapa :D

12. Hektapu ne treba više popularizacije.
    Al gledaću da te ubacim u prve bojne redove ako zatreba :)

13. Ja svakako dolazim u BL svakih nekoliko...samo ne znam kada :-D

14. Hektapu

??? prosvijetlite me, pojma nemam šta vam je to...

15. aha... a nije ni čudo što ne znam, kad ne pijem tu pivu... loša je skroz

16. Селенијум, и ја живим у таквој, предратној. Имам осјећај да јој три атомске заједно нису ни до темеља :))

17. dobro faco, nećemo se sad kurčiti...nego kad si ono reko da planiraš vamo u rodni kraj?

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.