Banџaluko i ta tvoja sela

1. 15-ог јуна.
    Шта фаца није главни, задњи пут сам нас 10-ак скупио. Ћути, не шири дезинформације, могао би ти неко повјеровати :))

2. hahha nije da bi mogli, već oće, jer ja sam ozbiljan čoek...

nego, kažem ja da nema pijanke dok ti ne dođeš, pa te očekujemo...

3. Ja sam čula da u Banja Luci noću nema nikoga na ulicama, čak ni mačaka!
    E sad, ako su lagali mene, i ja lažem vas...
    :)

4. Ja sam čula da u Banja Luci noću nema nikoga na ulicama, čak ni mačaka!

Ja sam to vidio svojim očima! Istina! :)

5. Ne znam ja to dok ne vidim i ja! :P

6. Ja sam čula da u Banja Luci noću nema nikoga na ulicama, čak ni mačaka!

to je gotivna stvar kad se vraćaš pod dozom kući, pa ti niko ne smeta... mada oko Borčevog stadiona uvijek ima raznih tipova, alkosa, naduvanih i slično koji hvataju prečice k'o i ja

e da, mojne ti tako o BL, k'o da je smederevo (je l' tako bješe) nešto bolje :D

7. to je gotivna stvar kad se vraćaš pod dozom kući, pa ti niko ne smeta... mada oko Borčevog stadiona uvijek ima raznih tipova, alkosa, naduvanih i slično koji hvataju prečice k'o i ja

Kuku pa crni ti, valjda me moji turistički vodiči kad dođem neće vodati tuda :D
    Ja sam fino žemsko čeljade :)))

e da, mojne ti tako o BL, k'o da je smederevo (je l' tako bješe) nešto bolje :D

Jes' Smederevo, mada ko je rekao da sam ja rekla nešto loše :P
    Budi dobar buri, iovako navijaš za pogrešan tim.
    Mislim na Čelzi, ne na neku metaforu.
    Mada... :P

8. Mene nisu htjeli pustiti u Krunu, klošari jedni. A htio sam da vidim i tu kafanu. Ua banjalučki pozeri!

9. Kuku pa crni ti, valjda me moji turistički vodiči kad dođem neće vodati tuda :D

Nije verovati nepoznatim turističkim vodičima. Pogotovo kad padne mrak.

10. I ako hoće da vas vode u Trešnjik. :D

11. Ne znam ja to dok ne vidim i ja! :P

da ne budemo nepristojni, pozivamo te, ustvari pozivam te na okkupljanje tamo poslije 15. juna :D tačan datum i kafana (vjerovatno ista) će biti naknadno objavljeni :D

Kuku pa crni ti, valjda me moji turistički vodiči kad dođem neće vodati tuda :D
    Ja sam fino žemsko čeljade :)))

znamo... bićeš pošteđena prečica...

Budi dobar buri, iovako navijaš za pogrešan tim.
    Mislim na Čelzi, ne na neku metaforu.
    Mada... :P

hm... da, izgubićete titulu lolol

12. da ne budemo nepristojni, pozivamo te, ustvari pozivam te na okkupljanje tamo poslije 15. juna :D tačan datum i kafana (vjerovatno ista) će biti naknadno objavljeni :D

Ja sam se već sama pozvala, a i pozvana sam regularno. Ali hvala :)
    Ne znam da li ću tada moći zbog ispitnog roka, tačnije 99% neću moći.
    Ali me očekujte jedan vikend posle 15. jula :)

13. Pa i ja se vraćam poslije 15. jula, možemo zajedno ;)

14. može :)

a i pozvana sam regularno.

opet je neko bio brži... sad mi je jasno što me trener nije uvrstio u seniorsku ekipu kad sam trenirao košu...

15. ala se vi nakenjašte ovde , mogli smo 2 gajbe piva popiti minimalno....
    i ne planirajte okupljanja kako je krenulo sravniće nas ono govno prije đurđevdanskog uranka

16. ala se vi nakenjašte ovde , mogli smo 2 gajbe piva popiti minimalno....
    i ne planirajte okupljanja kako je krenulo sravniće nas ono govno prije đurđevdanskog uranka

Zato ćemo se okupiti na livadi. Tu nema šta da ti padne na glavu.

17. Nemoj u livadu, bjež u brdo. Gdje god se okrenem ravno. Samo da mi je otići kući da se pripnem na brdo, pa o'zgo pogledam rodnu grudu.

18. Селенијум, и ја живим у таквој, предратној. Имам осјећај да јој три атомске заједно нису ни до темеља :))

A zato nam se ovaj Buri kurči, ima prvi da se razbije od zemlju u ovoj novoj gradnji (jebeš zgradu koju naprave za 10 dana), mi ćemo još dobro i proći :D .
    Ja sam večeras ovim svojima rekla, pošto svi žive u kućama, bude li neki jači zemljotres u naredno vrijeme (kako je krenulo i biće) čim se iskobeljate, dolazite po mene da vidite jel išta ostalo. :D
    Sad šalu na stranu, ali koga god da sam srela danas od ovih svojih kaže prvo poslije zemljotresa si mi ti pala na pamet, kako li je samo tebi bilo na devetom, što je najsmješnije zvali me ljudi i pitali kako je bilo....

19. Selenijum ne boj se ti ništa te stare zgrade mogu i atomsku izdržati , ipak je to titova omladina pravila :))

A ti Dub kada dođeš idemo pravac na kozaru da pojebeš vrh planine i koju planinsku ovčicu , ipak si zaslužio nije lako u ravnici moramo te oporaviti :))

20. Селенијум, и ја живим у таквој, предратној. Имам осјећај да јој три атомске заједно нису ни до темеља :))

I ja živim u predratnoj. Preddrugosvjetskoratnoj, štaviše. :)

Črč, ko te to slag'o, govori!