Јес' вала, од Бања Луке до Трна уз аутопут има брука тих села, сеоцета и засеока :)
Не знам како поред нас живих шпанци имају онај израз ''шпанско село''. Комотно можемо преузети примат.
ако ништа, овај кљакави демофест ми ипак мало лакше пада сад кад сам чула да ће неофест и ове године да буде на шеховима. прво у дому, ок, ал онда опет и на шеховима, јеиј!
ко није био прошле године нек се самоубије. одма'.
im sela kolko ti duša ište. ali laktaši su juniiik.
Verovatno moja njuška otupuje tamo za koji mesec onako rekreativno.
Лакташи су закон. Тамо вазда идем на базен, нема малтене никог из БЛ па могу да одморим душу :)
bio sam i u kriškovcima i šeškovcima haha
bosanci su carevi. kontam na leto jedan tour po bosni
Nikad nisam bio u Bosni pa moram
За та мјеста ни ја нисам чуо :)
to mu dođe negde tamo kod laktaša (hahah laktaši) dva sela bukvalno uz put, kontam da imaju po sto kuća. al zato po dve kafane oba :D
Јес' вала, од Бања Луке до Трна уз аутопут има брука тих села, сеоцета и засеока :)
Не знам како поред нас живих шпанци имају онај израз ''шпанско село''. Комотно можемо преузети примат.
бем ли вам, оплели нашироко о другим селима а информација о овом велком збору у централном селу ми сад паде у заборав! :)
ако ништа, овај кљакави демофест ми ипак мало лакше пада сад кад сам чула да ће неофест и ове године да буде на шеховима. прво у дому, ок, ал онда опет и на шеховима, јеиј!
ко није био прошле године нек се самоубије. одма'.
Opet na Šehovima? Opaaaaaaaaaaaa... Ne merem dočekati. Znaš li kog je datuma?
pzz sugrađanima i suseljanima sela koja gravitiraju prema banjaluci :)
Pozdrav Krupi iz centra BL-a! :)
Pozdrav za Krupu iz Celzija :)
11. августа
Pozdrav za Krupu iz Celzija :)
otpozdravljam :)
Pih, dok ti odgovoriš, ja već uveliko saznala :D
sele živa, fino, fino .
јебга селе, нисам упратила питање на вријеме :)
ал ето нек знају и остали, не смета ништа
и ја једва чекам
још ако буде ћевапа ко прошле године... НИРВАНА.
E ljudi, znam da je ispravno Čajavec, a da li i vi i svi koje znate kažete Čajevac?
Čisto mi onako pade na pamet :)