Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Ne,ne, ovakva pravila treba češće pominjati i ko pomisli da je istina ne treba ni dolaziti :)
Evo, ja sam pomislila da je istina i ne dolazim.:)
Pa nista onda, ajde da kazemo cetvrtak, pa recite ko je za, ko protiv.
Kao što rekoh, merem u četvrtak, ali isto tako mogu i u ponedjeljak ili utorak, kako god.
Четврак боље звучи, а и више је времена за организацију, да се људи искомбинују :)
Ајмо потврђујте, да закључимо договор.
Sta ? :)
Без тебе ништа. Ако не можеш у четвртак, не долазим ни ја :)
Faco, ako imaš koga na fejZbuku il tak nešto, javi ljudima
Бури и Славко су већ у току, Јома је видјела ситуацију на теми. Овај фрајко горе ће видјети постове и јавити КБО-у, једино не знам за Јовичића. Он није био на задња три окупљања, не знам човјека па ако неко може да му јави, било би лијепо.
И то је мање више то. Ови нови нек прате ситуацију на теми и изјасне се.
Имамо са стране и Мефиста, али он није активан. Рећи ћу му ако га сретнем у граду.
Е да, узећу и Сергиоса на себе, мада нешто сумњам да ће доћи.
Bilo bi fino da se ljudi izjasne ko će sigurno doći, da znamo gdje didemo.
Što se poprimala ova omladina jebote :)
hihihi.
elem, da ne oftopikujem, a kad sam već tu.
ja u srijedu ili četvrtak putujem, a kaću da se vratim - ne zna se, tako da: zabav'te se. :)
Lulabi, lulabi... Ja koliko sam shvatila, ti redovno izbjegavaš zajedničko alkoholisanje...Ccc...
ima i toga, selenijum. ;)
mada, svi ga izbjegavaju, osim ovih konstantnih, tako da... nisma baš najgora od sve djece :)
Pa ondak neču ni ja da se družim sa vama. Baš ste bezze. :)
meščini smo se mi neki družili na nekim žurkama, u nekom prošlom životu... ne ponovilo se :P
LOLOLOLO :D
E ljudi evo i mene živ sam. Jest da me odavno nije bilo na sajtu. Tj, naiđem ja, al nisam bio aktivan.
Ako ima neko okupljanje zakazano, mogao bi da naletim.
Što se tiče iduće sedmice, meni odgovaraju svi dani osim ponedeljka i srijede (tad imam engleski od 20 do 22) . I samo da je uveče, pošto i popodne imam dosta nekih predavanja.
Ejs, pa zar si toliko slabašna? Sada sam apsolutno razočaraTa u tebe :(
Јовичићу, договарамо се за четвртак, тако да немаш фрке.
Može četvrtak.