Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
Evo prijavljujem se i ja, ako ikako može?
Nemam rejbanke, jel' može ikako cipele od leopardovog krzna roze boje?
Упутство за нове: нема разглабања по пола сата о Вукајлији, имате који минут да се изготивите пошто сте паћеници ко и ми што смо били ономад на првом окупљању. А онда, пива, зика, шиз и лудило. Вукајлије брез.
E bogme, ja ću da se paćenišem neko vrijeme, pa vi vid`te šta ćete. HA!
Отићи на једно шишкиришкење у тоалетчић, хихихи.
more i četvrtak... i selenijum mojne sad izbjegavaš druženje i da doneseš CAPS, kako si i obećala lolololol
ja i selenijum moremo i jedno po sata o kladionici, imamo mi o čemu... a more i šiza i pive kolko oćete...
i da, da sergios i yoma obavezno dođu, ima da to izorganizuješ bratac
Čuo sam se sa Seržom, reče da će ufatiti prvi bus iz Osla zaovamo. Konta, ako krene sutra veče da će do četvrtka sledećeg stići.
Зашто обавезно не кажеш још нешто хумористично? :)
Još nešto humoristično :)
http://img9.imageshack.us/img9/3003/62818760ey8.gif
Faco, jebem ti sve, šta je TO??? Ja mislila moji avatari zajebaTi, al ovo je kritično....
То је кад сам носио репић, сад сам доста љепши.
Uh, dobro je, mene već tripovi pucaju...
Шалио сам се. Мислио сам да је очигледно.
Pa i ja sam se šalila,mislila sam da je očigledno.Jedino se za pravilo nisam šalila,za to sam stvarno mislila da je istina,jbg.
e ajd da i ja prisustvujem tom okupljanju vukajlijaša, da vidim kako se na tim iventima pije :)
samo se vi šalite o moderatorskim pravilima...
Све то ок, шала мала и то ал' постоји једно озбиљно правило на нашим окупљањима а оно гласи,
Овога се стварно морамо придржавати, нема шпрдње. Без правила смо само безумне животиње.
Luli, ti se ne pikaš, jer nećeš da se družiš sa nama :(
to je samo zato što ne znate detaljna pravila u vezi sa prisustvom moderatora na okupljanjima...
Moderatori sjede sa strane maskirani i krišom posmatraju okupljene vukajlijaše?