U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
Ево, ја ћу им одати једно од правила у вези са присуством модератора на окупљањима, уз Лулино одобрење наравно, чисто да виде како ствари функционишу у таквим околностима. Дакле,
Понављам, једно од многих правила, нимало наивно и веома важно.
tačno! gledajte nam u sise!
Eto Lulo, obećavam da neću skidati pogled sa tvojih prsiju, samo dođi!
izgleda da putujem ipak u četvrtak naveče. tako da, ako se budem spakovala na vrijeme, mogla bih da naletim prije. ništa nije sigurno, ali ipak napišite ovdje kad se konačno dogovorite kad i gdje.
Znaci cetvrtak...ajd mi posaljite poruku moooolim vas heheh ...bas sam zaboravna ... :D
Ajd da skontamo koliko će nas biti, pa da znamo gdje ćemo...
kako đe ćemo? pa kod ruže, ko sav normalan svijet... da se roka... jebi ga, neće biti matorki, al bar će luli navratiti... eto recimo može k'o nekad u 8?
Pitanje je hoće li biti mjesta kod Ruže...
А јебем му мјесто, биће мјеста. Правићемо окупљање у 8 навече, биће сигурно пар столова слободних. Она два велика кад се уђе па с лијеву и десну страну су за по 8 особа. Нама је довољан један сто. Биће чудо ако и тај попунимо.
TAKO JE!!!
samo da vas obavijestim da imamo novog člana iz mile nam opštine, pa da joj se pokažete ko pravi domaćini, jer je djevojka nova u gradu :)
kaže da ne može sad doći na okupljanje, ali priskočite joj u pomoć što se tiče raznih informacija o gradu i selu :))
Ja ipak ne mogu u četvrtak. Slava mi. Bila sam ubjeđena da je u petak. Znači, mogu ili u utorak ili ponedeljak. Jebi ga.
Добродошла. Шта не може, има да дође! :)
Селенијум, стварно би било лијепо да дођеш, а пошто сад јелте морамо помјерати ај мало ти преузми, види како коме одговара и то. Мени је свеједно, могу било који дан, само ме сморило ово договарање. Преузимај.
Фала фацо, видећемо. :)
Ajde sad jel cetvrtak ili nije? Faco u tebe se uzdamo i u tvoju organizaciju.
e ajd u utorak, definitivno u 8, kod ruže... ko dođe dođe... valjda smo ja, faca sigurica i dobro nam... e sad pošto smo pomjerili zbog selenijum onda i ona mora doći...
ostali, kako hoćete, nećemo više pomjerati i stvar riješena... aj zdraus
Ево братац је рекао. Ја се искрено надам да нам свима одговара уторак. Још боље за Лулабај јер јој није на фрку. Па ето, потврђујте. Ја се искрено надам се да ће сви моћи.
Ево направићемо и списак, орјентир организације због-ради није на одмет :)
За сада сигурни:
Ћамил (написаћу тако да му не компромитујем главни налог, не знају сви :)
Славко (не морам ни питати пошто је џабалебарош ко и ја :)
Селенијум (зато што смо због ње морали помјерати :)
Ја (краљ универзума)
Биг јоде (уст'о човјек из пепела, па да дамо подршку)
Па сад јављајте се, а ја ћу вас додавати.
buahahaha.
А стоји му линк у профилу Ћамила лололо
ahah, još veći lol. ma LOL! :))