Banџaluko i ta tvoja sela

1. А стоји му линк у профилу Ћамила лололо

Ааааај не сери, ладно нисам ушао да погледам. Лули није то лол, већ фејл :)
    Кад си већ ту, јел одговара уторак?

2. e mojne lol, nego da te dodamo u spisak...

đetiću navrni na pivu...

3. mislim da može utorak, ali ja nikako da se skontam kad putujem, posljednje informacije - utorak naveče, ali, kao i za raniji plan za četvrtak: dođem prije, nakratko.
    sutra možda saznam da putujem sutra veče, ne znam ništa, nećkam se ko banjalučka mlada :))
    rekoh ja: man'te se mene, samo se vi ovdje izdogovarajte i napišite termin (kod jbn ruže, grrr), a ja ću da uskočim ako budem mogla. a gledaću da mognem :)

4. uglavnom, nema više pomjeranja i to je to... pa ko dođe, dođe

5. Samo da potvrdim da će da bidnem u utorak tamo u dva. No, kako da znam ko ste, kog đavla...?
    Luli nas fino zajebava. Čas ide u utorak, čas u četvrtak...Ccc...

6. zajebavaju neki ključni faktori mene, sel.

7. Ništa, onda nam javljaj koji su, pa da ih uklonimo. Ne brini, nećemo nikome reći.

8. aman, ne moš'te ih ukloniti, tek onda neću nikako dotputujem! :))

9. O jebomu sve, zajebati neki faktori... :)

10. lako ćeš nas prepoznati sele... jedini čovjek koji kod ruže pije kolu je slavk0... to je, razumije se, i znak raspoznavanja...

11. A ostali, koje pivo?

12. ja jelen, zna se... nisam k'o ove lokal patriote pa pio onaj bućkuriš od hektapa... nekad sam tuk'o vino kod ruže, ali svaki put izađem četvoronoške, pa sam odustao

13. Onda ja sjedim za drugim stolom. Fuj, Jelen, fuj.

14. Ако видиш весело друштванце гдје се један момак изузетно истиче својом љепотом, Е ТУ... немој сјести, јер смо сви гадни и нимало весели.

15. nisam k'o ove lokal patriote pa pio onaj bućkuriš od hektapa...

banovaću ti sve naloge.

16. Jel se ovo dogovara neko druženje? Kad, šta, kako, đe ??? Primate li me? Volim pivo vrste svako!

17. Начи брате ако доџеш биће хаос врсте најачи. Обавезно да доџеш ак мореш!

18. Ček, ovdje gore piše utorak! PU! Ne mogu ja radnim danima, samo vikend, zaposleno lice. :(
    A što ti janjančino ne dodžeš u Šipovo malo?

19. sjedni za koji oš sto, al' samo taj CAPS mojne zaboraviti... iščupaj ga iz svoje tastature

banovaću ti sve naloge.

kada bi to uspjela kaizen bi te lično postavio za novog administratora, garant... tako da, slobodno se potrudi...

20. А јебига, тако сам у (не)могућности :)
    Од како имаш налог овде нисам ни једном био у Шипову. Прошао, да. Једно 20 пута. Могу ти обећати да се обавезно видимо кад налетим горе, али кад ће то бити... не знам.

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.