Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
TO LULI!!!
Nači da tražim depresivce? A šupičku materinu, ima takvih ko pasa, ko će vas provaliti...
ima li mjesta za mene kod ruze veceras, (znam da nisam bio dugo aktivan), al mogu dobro popiti..
Napiši zahtjev i postavi ovdje pa ćemo razmotriti. Hvala unaprijed.
ma ja znam dvojicu najjacis likova koji ce doci veceras u ruzu, oni su mi garancija, hahahah
Ma zajebi, ne ide to tako. Prvo apliciraš, mi razmotrimo aplikaciju pa se međusobno domunđavamo i onda ti kažemo smiješ li doći ili ne. Tako to ide.
Prvo (као) apliciraš, mi (као) razmotrimo aplikaciju pa se (као) međusobno domunđavamo i onda ti (као) kažemo smiješ li doći ili ne.
Знаш људе, боли те дупе. Са 'ћу те метнем на списак.
dobro, pošto tvrdiš da me znaš, ovaj put ćemo preskočiti uobičajnu proceduru koju pominje selenijum... al da ČASTIŠ JELENOM CIJELU EKIPU LOLOLO
Јавио ми се синоћ хогар_страшни на фејсу са жељом да дође, мислећи да је окупљање у четвртак. Рекао сам му да је окупљање данас, па сад... ваљда ће видјети на вријеме.
Што се не јављају остали? Јома? Фрајко? :) Ситна ђеца?
ja poslao KBO-u poruku, ali mi nije odgovorio... no, ja sam čuo iz nekih svojih izraza da ta pička od zemljaka možda i navrati...
faco pa jesi mu javio na fejsu?
e da, sa yomom vidite, ima li ko broj od vas? ti,sergios ili slavk0?
"dobro, pošto tvrdiš da me znaš, ovaj put ćemo preskočiti uobičajnu proceduru koju pominje selenijum... al da ČASTIŠ JELENOM CIJELU EKIPU LOLOLO" ti si moj coek, niki problem
Oj svima vama! Ja ću tamo biti oko pola osam, dolazim sa kolegom. Pa pošto nikoga ne znam, kada uđete, nađite nas. Ja sam crvenokosa i oboje ćemo piti Nektar. Taman zauzmem sto.
Бури, послао сам Јоми поруку, није још одговорила. Углавном, упућена је. Ај' сад ћу јавити КБО-у на фејсу. Сергиос није у земљи, њега не рачунајте.
Мркоњичани :) Јел се тако ка'е?
Селенијум, ниш' не бригај. Можда и ја пораним.
viš što su ljudovi... ako ne budem pio ranije ja sam tamo u deset do osam, nađem selenijum i njezonoga kolegu koji piju pive hektap... a ako pijem onda sam najkasnije u 8 i 2 min...
e selenijum, ti i tvoj kolega morete samo da gledate kako ja i moj poznanik i ostala raja koji piju pive vrste jelen i prvavimo šizu, vrste najjaču... kacmo rasni...
Колико видим, КБО нема више профил. Имао сам га раније у пријатељима, а сад га нема ни у претрази. Осим ако није промјенио име, или тако нешто...
more biti, otkad je banovan odavde... ma jebaj ga tamo, dobio je poruku, dosta od nas... ako dođe, dobro mdošao, a ako ne, nikom ništa...
javi se i zemo... nije pička... trudiće se da dođe... i tako to...
pa pijte makar nektar, da pomazemo domacu privredu..
Јоде, не иде то тако. Будеш ли још мало културан, појешће те.
Ако о'ш да будеш на гласу, користи фразе типа ''нагрувам вам муда свима'' :)
faco, nemaš potrebe mu objašnjavati, ovoga je garant slavk0 vaspit'o, samo se pravi fini...
http://i100.photobucket.com/albums/m32/life_is_like_water/yesbaleyeskermit-1.gif