Prijava

Nisu, ali pio sam sa njima pivo.

Onaj Daca se reklame za onu banku, ono "Ja, Daca da se zenim? Da da."
E on me opekao cigaretom lolo.

Dok sam blejo ispred prodavnice sa ortakom, ribom i neki pandurom zaustavio se Dule Savić u svom "Jaguaru" i onda nam isprič'o neku kul pričicu o tome kako je budžio tog "Jaguara" iz "Bube"...

ne znam dal' ću se sjetiti svih...ali evo nekih koji mi na prvu padaju na pamet:

Otto Barić
Halid Bešlić
Alka Vuica
Čičolina

Alka je budaletina, je l' da komad? De nam malo piši o Čičolini ;)))
Je l' se računa ako si išao u školu s Tarikom Filipovićem onim Milijunašem?

Ne seri Auroro da si išla u školu sa Tarikom? Tarik je kralj i sad vodi 1 vs. 100 a ne miljunaša jer je nešto srao o korupciji lolo

Ja sam sve sa sportistima i pevačima..
Vlade Divac
Dača Ikodinović
Duško Pijetlović
Aleksandra Perović
Danijel Đokić (Najjači lik na svetu, mnogo lud, a ja mislio da je feg :))
Miroslav mrtvi Ilić

Sa Vukom Draškovićem nakon nekog od njegovih mitinga u Kragujevcu u vreme dok nije bio izlapeli starac i dok je nešto značio!

Ma znam... Takoreći znam ga iz porodilišta jer su nam raste čuvale plod kao matore trudnice i rodio se jebemliga sad dan pre ili posle mene. Fudbal mu je neprežaljena ljubav ali mu lupali cvikere svako malo pa je odustao od tog a zeničko pozorište je bilo jako i imali su neku dečju trupu i upao tamo i tako se inficirao glumom.
eto, sad sam ti rekla a ti zauzvrat menjaj avatar, jebo te on :)

@ komad 1974

ajd sve nekako, al otkud otto barić, života ti?

menjaj avatar, jebo te on

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Danijel Đokić (Najjači lik na svetu, mnogo lud, a ja mislio da je feg :))

Ko je to? Baci sličku

Čičolina

Stani Komad, stvarno sa Ćićolinom. Moja omiljena glumica iz detinjstva.
Jel voli i dalje da se trsi i jeste pričale o tome?

eto, sad sam ti rekla a ti zauzvrat menjaj avatar, jebo te on :)

Šta ti imaš protiv mojih avatara?

E da ja sam išao u školu sa najmlađim Đoklovićem...

S Alkom sam bila na večeri....i pazi nju...čim ona ne plaća, naručila je još 2 večere da joj zapakiraju da ponese doma i nazvala je još jednu frendicu da i ona dođe na besplatnu klopu.... tak da mi je tu ispala ono malo bezveze i jadno....

Čičolina je, nebi čovjek vjerovao, prilično normalno biće....naravno, kad ne bi čovjek znao čime se bavila.....pa zbog toga imaš predrasude u startu....ali ako imalo izuzmeš sve to uistinu ugodna bakica :)

Jel voli i dalje da se trsi i jeste pričale o tome?

lololololololololololol

Otto Barić...jao kako je on fora starček....brbljav 100 na sat...ali ugodno brbljav.... njega sam vozila na jedan intervju....išla po njega kući...odvezla ga....čekala da završi...popili cugi i vratila ga doma.....
čak me pitao za savjete kako da smršavi heheh

i nazvala je još jednu frendicu da i ona dođe na besplatnu klopu.... tak da mi je tu ispala ono malo bezveze i jadno....

hahaha e to jeste, i voli mlade momke :)
Ufurala na jednoj NG da joj se moja neka drugarica nabacuje frajerčiću pa je zamalo nije prebila :)
L0L brate da možeš gore avatare birati od onog prošlog ne bih verovala kad ono... :P
Evo sad me tamo na transferu blama podseti- znam Anabelu...cjooooj...jeste lepa ali u glavi...promaja brate.

Čičolina je, nebi čovjek vjerovao, prilično normalno biće....naravno, kad ne bi čovjek znao čime se bavila.....pa zbog toga imaš predrasude u startu....ali ako imalo izuzmeš sve to uistinu ugodna bakica :)

Ma nemam predrasude što se takvih stvari tiče. Nije ubila nikog. Glumila u slobodnijim filmovima. Gotivim ja nju.
Od svih osoba koje su nabrojane da se sa njima pila kafa, ti si pila kafu sa najkul osobom. Ćićolina. Vrh.