S kim ste od poznatih osoba popili piće

  1. Sa Rambom Amadeusom, ako se otimanje njegove cuge sa bine smatra popiti piće sa njim.

  2. Ja ne pijem sa poznatima, poznati piju sa mnom.

  3. Ja sam popio kafu sa onom fuksom iz velikog brata, sto je kasnije snimila pornic. Jelena Zezelj. Sa Dzenanom Loncarevicem sam par puta popio pice, on mi je komsija. A Rambo Amadeus me zamalo pregazio pre par godina u Novom Sadu, vozio neki mali kombi, Suzuki cini mi se.

  4. Inspektor Blaža, Marčelo(kad nije bio poznat i živeo u Paraćinu), Margit Savović, Ivča Plavi(mafijaš), Katarina Žutić, Pol Di Ano(ex Iron Maiden), Djani pevač(na nekoj svadbi) i Bane Sanšajn

  5. E i mene je pre neki dan Raća Petrović zamalo pregazio na pešačkom... xD

  6. kako zaboravih!? Radmilo Bogdanović i Big Lale

  7. Big Lale

    Sad možeš dumreš.

  8. @ katija
    Big Lale redovno dolazi kod ortakovog ćaleta na slavu

  9. Šalila sam se bre :)

  10. Sa Mirkom Cvetkovićem takođe. Mnogo puta. Porodični prijatelj. Naravno politički se potpuno ne slažemo, ovako, dobar čovek.

  11. Sa Mirkom Cvetkovićem takođe. Mnogo puta. Porodični prijatelj. Naravno politički se potpuno ne slažemo, ovako, dobar čovek.

    Jel kuva dobru kafu? :D

  12. JohnnyBK
    Sa Mirkom Cvetkovićem takođe. Mnogo puta. Porodični prijatelj. Naravno politički se potpuno ne slažemo, ovako, dobar čovek

    Čoveče, nađi mi POSO!!!!

  13. Se računa što sam sa sinom Olje Bećković i ćerkom Anice Dobre išao u obdanište?
    Vuk Jeremić stari porodični prijatelj.

  14. Jeremić je išao u moju osnovnu.
    Kao i Đoković, Filip Filipović, Biljana Srbljanović...

  15. Pio kafu sa Borom Đorđevićem, a blejao sa Šešeljem pre par godina (pre nego što ga dušmani zatvoriše) u Hyatt-u verujem... A živim u istoj ulici s onim Vice-om, i on je neki kurac tamo.
    O, i da, smuv'o sam onu malu sa reklame za Eskimka. :D (daćete mi je'an sladoled z'užu rodbinu)
    I to mu dođe to. :)

  16. zaboravio da napišem da sam preprošle godine u Herceg Novom umalo prebio onog Vukašina iz Operacije Trijumf. Kako je taj lik naduvenko jedan mame mu ga sponabutam!
    Čekam sa ortakom i curom da kupim flajku piva na nekoj trafici, 3 sata noću. Ispred mene omanji lik sa prekaljenom curom za glavu veću od njega kupuje takođe pivo. Broji on neku siću, sve u cent, kreten jedan retardirani. TRI SATA BROJI, ne mož da izbroji 2 jebena evra!
    Ja malo pijan i napušen, onako, izdaju me živci polako, pa rešim da ubrzam radnju, onako kulturno pitam: Jel može to malo brže čoveče?!
    On ne registruje ništa, broji neke centiće, ispadaju mu dole, on ih kupi, briše prašinu sa njih, duva u njih! Ko klošar! Ja opet pitam malo žešće da se ubrza, ne registrujem ko je lik IČ, on se okreće, za 2 glave niži od mene i kaže meni - Jel ti znaš ko sam ja?
    Kap koja je prelila čašu!
    Šamarčinu sam mu opalio, onako vaspitnu, poispadali mu oni centići, uhvatio se za obraz, spakovao curu i kotišao bez vopsa pognute glave.
    Ionako je to bila zadnja flaša vopsa na trafici. Da je Vukašin uzeo tu poslednju, pa jurio bih ga sve do BGa!
    tek posle mi cura rekla da sam opalio šamarčinu Vukadinu. Boli me kurac.
    Ništa nije o tome izašlo u SVET-u.

  17. Sa Blažom pio dvolitru na ulici.

  18. Bio u kafiću sa Andrijom Gerićem i Ivanom Miljkovićem, ćale me vodio.

  19. Bio u kafiću sa Andrijom Gerićem i Ivanom Miljkovićem, ćale me vodio.

    cale te vodio da vidis kako punise piju pice,a jel su nesto jeli..?

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.