S kim ste od poznatih osoba popili piće

  1. Прошле године у кафани седели за столом који је резервисао Жељко Танасковић, човек нам нађе други сто, плати свима туру и поздрави се са нама а мого је да нас отера ко псета. Господин човек и људина после тога сам га зготивио још више!

  2. Eee da.. i sa Borom Drljačom sam popio piće.. tačnije on je jeo janjetinu sa mojim ćalom, a ja sam pio pivo sa nekim đilkošima sa strane. A inače mi se zgadio Boro Drljača, mnogo je perverzan matorac.. I da... bio mi je smešan zato što ima 450 kila a nosi one walkmaxx patike za mršavljenje http://content.avenija.com/upload/topshop_HU/image/04_Landing_Pages/Microsites/walkmaxx/walk_maxx_285x280.jpg

  3. нису ми рекли да тике поништавају само четвртину јањета.

  4. Sa Rundekom, Kojotom i Džejom.

    Ovi mi prvi padoše na pamet, pa na brzaka otkucah.... Inače, sva trojica su blentav svijet. Rundek je onako ozbiljan zajebant, Kojot se sašije na brzaka pa brljavi a Džej...cigan ko cigan, vazda su mi svi do jaja.
    Nego, sad se sjetih još njih s kojim se doduše nisam napio, al pili smo piće skupa.
    Nemanja Pavlov, pobjednik prvog Svajvera, drži kafanu u NS. Tražio mu jednom da mi plati pivu jer nisam imo više keša. Ispoštovo. Kad sam diplomiro, sreo ga tu noć i vrno mu pivu. Nemam pojma kakav je, bilo bučno, niš ga nisam čuo.
    Sjedio sam jedno sat vremena sto do stola sa Branislavom Trifunovićem, obojica sami pili kafu i čitali novine. Nismo ništa pričali osim što uljudno razmijenišmo štampu. Pravio sam se da je anonimus ko i ja.
    I još ovo... Josif Tatić, Voja Brajović, Dragan Nikolić i gospođa Mira Furlan. Mira, ej!!! Na minus deset u sedam ujutro popili skupa čaj i kafu na ulici gdje se snimala ta scena u kojoj sam statiro (Tatić je u oboje dolivo rakiju...više puta). Za tih 10-15 minuta se učiniše kao prijatni ljudi, pogotovo Mira i Gandra. Josif je ćutao skoro svo vrijeme.

  5. Evo da i ja dodam: razvalio sam se ko bulja na after partiju sa Anthony Kiedis-om iz omiljenog benda RHCP-a, one godine kad su nastupali u inđiji valjda. Ja upao u neki lokal u BG-u jer znam gazdu - on i ostatak benda se razvalili uz tuce mladih pičaka. LOLOLOLOLO carine!

  6. Ја сам се данас упознао са Миленом Васић. Добро глуми, ал' се још боље јебе. Све у свему, уз'о сам јој аутограм тј. нисам ја, већ моја сестра, али ја сам се сликао са њом. Ууу најс...

  7. Sa Mimom Karadžićem i Draganom Bjelogrlićem, starim perverznjacima

  8. Neven Subotić, jes da i nije poznat al ko mu mater jebe igra za našu repku.
    Inače rođen u mom selu u BIH (Kulašima), često dolazio kod nas, napio sam se sa njim i ne pamtim broj....

  9. Пре око пешес' сати са Роксандом Ђорђевић. В)

  10. То беше пре годину дана, са Мики Пањковићем, човек ем није толико скуп, али јебе како шиша.

  11. Eclipse
    Sa Mimom Karadžićem i Draganom Bjelogrlićem, starim perverznjacima

    Jesu li ti to trazili ko pacov sise?

  12. Ovo nije možda naša poznata ličnost ali Ja njega smatram poznatim i nikada ga neću zaboraviti:
    1998 godine na jezeru Šelevrenac (kod Indjije) upoznao sam Sin Singa iz Kine (dopisnika Guang ming žibao).Veliki čovek koji je nažalost UBIJEN za vreme bombardovanja Jugoslavije tj. Kineske ambasade u maju 1999.
    Mogao bi priču da napišem o njemu ... VELIKI ČOVEK i ISKREN prijatelj.
    Voleo bi da upoznam Branimira Štulića i on mi je jedini od poznati sa ovi prostora sa kojim bi želeo o nečemu razgovarati.Živi u Holandiji kod Utrehta ... pobegao od ovog ludila Balkanskog ... PAMETNO!!!

  13. ja i gale kerber smo u isto vreme pili sok na 2 klupice koje su prilicno blizu...el se to racuna?

  14. Неша галија и ја стукли боцу вињака за мање од 10 сати.

  15. боцу вињака за мање од 10 сати.

    Hhahahaahhaha

  16. Iha, ja dok sam bio u srednjoj (za medicinskog brata) u kliničkom sam sreo masu likova.
    Sreo sam Željka Joksimovića u urgentnom. Imao je de lux tretman tamo, sjedio u kancelariji kod doktora.
    Tu sam sreo i Joksima iz Đekne koji me oduševio skroz. Lika srete'm na hodnik i pitam ga kud je poša' jadan kad ne može da ide a on čini: "Tražim pičke. 'Oćeš sa mnom?"
    Na dužnosti sam sreo i par krimosa (neću imena iznositi) i Zonja iz buksovaca, ali je stajo kod operaciong bloka, pa mi bilo crnjak da ga smaram.
    Trenirao sam kik boks sa legendom Podgorice, Šabom Đukićem. Najjači lik kojeg sam sreo u životu.
    Upoznao Deja Savićevića kad sam bio malo čeljade još. Bog sa loptom, ali i nije neki lik.
    Mugoša gradonačelnik mi pružio ruku kad je dodjeljivao luče.
    Pirlo mahnuo meni i drugu za vrijeme utakmice Crna Gora : Italija.
    Piće sam pio sa jednim čovjekom iz vrha države i kad sam bio mali sok sam pio u društvu jednog poznatog mangupa kojem je moj ćale kumovao.

    Imam osjećaj da sam neke zaboravio ali dodaću ako se sjetim.

  17. Pirlo ti je mahnuo?!

  18. Jes, mahno je i meni sa tv-a.

  19. Ma zvali ga kol'ko smo mogli, bilo je više ono kao: "Aj' odjebite sad."

  20. Jesu li ti to trazili ko pacov sise?

    jesu, al nisu dobili, za razliku od Pacova LOLOLOLO

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.