Prijava

Ee je ovaj matori, hvala brate :)

Sa Jovanom Deretićem, gospodin čo'ek.

Nisam, al sam se zamalo pobio sa Dr.Feelgood-om :DxD

S Jašarom Ahmedovskim, al' bila sam mala. Rod neki mojim komšijama.
Namćor.

NE BOGOHULI, NEVERNICE! TREBA DA TI BUDE CAST STO SI BILA NA PAR METARA OD JEDNOG OD NAJVECIH LJUDI KOJE JE OVAJ SVET VIDEO!

Са Зорицом Брунцлик

Шалим се, нисам. Али добро звучи.

E! Pozdravi ga. Reci pozdravio ga jebac.

Sa Dzejom, i to vise puta jer smo drugari :). A i nisam samo pio vec sam iso i u svaleraciju sa njim. Da vidite samo nas dvojicu kad izadjemo u grad i nadjemo neku kuravu pa je odvedemo kuci. I onda krenemo. Prvo Dzej jebe a ja gledam, pa onda Dzej jebe a ja snimam, pa onda Dzej jebe a ja pijem viski, pa onda Dzej jebe a ja gledam teve. Znaci ludilo

Hahahahha, kobjasn ponovo.

-Most-

Мој брат од тетке се иначе бави квалитетном музиком, својевремено је био члан Гранд продукције

Одличан квлт.

Prvo Dzej jebe a ja gledam, pa onda Dzej jebe a ja snimam, pa onda Dzej jebe a ja pijem viski, pa onda Dzej jebe a ja gledam teve.

Hahahahahahaha, bogotac!

Рачуна ли се то што сам видео Сина Драгана на утакмици?

Ivan Bosiljcic, pokazao se normalan i prijatan, ali opet, gledam ga i mislim se kako mozes brate da snimas takve ljige od serija i filmova, ti bi trebalo da budes umetnik, Bata Stojkovic, Pavle Vujisic su ti kolege, a si ti? Orao, pa jos ranjeni. Tako da mi je i dalje bljaaaaak.

волео бих да једно вече ривам и циркам са господом: Нигрутин и Ђорђе Давид. лол

Nisam popio piće al sam sreo Aljošu Vučkovića nekih 20metara od nekog marketa, on nešto zaboravio u marketu i kao razmišlja se ćoek da l' da se vrne ja mu reko' da će mi bit čast da mu sačuvam one prepune kese(valjda legla plata od boljeg ćivota pa je kupio pola prodavnice). I tako ja se ponudih on se razmišlja da l' da mi ostavi pošto sam mu ličio na mangupa i na kraju pica nije teo nego bio u fazonu "evo ti karta mladiću da me gledaš u pozorištu" i odnese kese sa sobom. Ja kartu posle ubačio uličnom sviraču u šešir i oterao Aljošu u rac jer da je bio glup ja bih realo uzo' one kese, bilo bre 4 litre mleka i kilo milki unutra, čak mislim da je kupio i jedan džek.

И Давида сам видео на текми.

Цирк'о у истом локалу са Нецом Томићем и Лолом Смиљанићем, већу главу у животу нисам видео.