Prijava

Sa ovim ljudima se baš ne može reći da sam pio piće, ali su me povezli na stopu, tako da kažem da sam proveo sa njima u razgovoru sat i po, dva.

Ćale i keva od Vladeta Divca (dobro, nisu baš nešto ekstra pozmati), krenuli kod njega u Ameriku. Fin neki svet, nisam ih čak ni pitao da me povezu, računam starija gospoda... kad se oni sami ponudiše. Negde ispred Beograda mi rekoše ko su, iznenadio sam se do jaja.

Ljiljana Mugoša, bivša reprezentativka SFRJ u rukometu. U to vreme je već odavno bila u penziji, a ima bogami tome jedno 13-14 dodina.

Zaharije Trnavčević, stariji se sećaju ove njuške sa TV-a, vodio je kultnu emisiju :)) "Znanje i imanje". Tad je bio valjda nešto pri DOS-u, umalo me čovek neposredno po ulasku u kola ne izbaci na sred autoputa, kad sam mu rek'o odakle sam i da je u opštini JUL na vlasti. S obzirom da sam ja prilično 'ladno reagovao na to, primirio se i na kraju vožnje mi čak dao vizit kartu, kao ako mi zatreba nešto i te fore.

Ljubiša Buha Čume, tad još uvek nepoznat široj javnosti, danas zaštićeni svedok saradnik. Tek posle jedno 6 meseci, godinu dana sam ustvari skapirao da je to bio on. Vozio je neku "jebe kevu" mečku, i ostavio prilično prijatan utisak tokom vožnje.

eto zaboravio pokojnog Momu Kapora..kod njega sam bio kući više puta...to mi je teren...nešto mu strujomer pičio najstrašnije, plaćao račune ubi Bože..i ja pozovem kolege da zamene..posle me stalno zvao na piće i kafu..mnogo dobar čovek bio...

Редовно сам се здравила са комшија Звекијем док се није одселио у 29. новембра. Мада ми неко рече да се летос и одатле одселио и отишао за Пожаревац.

Ja sam bacao spiku sa Misom Tumbasom kad sam radio kao redar na vaterpolu. Smrdeo lik u picku materinu, jedva sam izdrzao. Sa Sostarom sam pricao, mnogo gotivan covek.

Burzume misliš da sad miriše?
Predražinjo jesi ti iz Kraljeva?

Nisam Aurora, iz Batočine kod Kragujevca sam.

Upoznah se i popričah s mnogim nekim bendovima i disk džokejima. Mada, kontam, to nije baš interesantno. Bolje je cugati s nekim ministrima i takvim nekim pojavama. :)

Са Борисом Тадићем.

Опуштено.
:))

Uroše ima li iko da nije s Borisom? Sinoć mi iskoči iz paštete.
Luli s kojim bendovima? De nam malo pričaj.

Па нисам баш попио пиће са Борисом, али поразговарао сам хахахах

Нисам пио пиће али су ми зато свирали Бетовен и Шопен... па ви сад видите...

U zadnjih par godina, cugala, jela ili samo pričala s članovima ovih nekih bendova: Asian Dub Foundation (brbljivci), Fun Loving Criminals (radoznalci), Goblini (proždrljivci), Six Pack (veseljaci), Lira Vega (pozitivci), Psihomodo Pop (starci), Lollobrigida (blesavci), KKN (hmmm?), i mnogi neki domaći manji bendovi, ko bi ih popamtio.
O da, i Ritchie Hawtin, i Marko Nastić i ostali domaći di džejevi, ko bi tek njih upamtio.
I Marčelo i Ajs, da, e oni su bezveze.

Prije 2005. se više i ne sjećam. :)

To, Uspavanko. Ajs je car! :)

Pre par dana sa Natasom Bekvalac. Apsolutno nije lepa. Nije ni kulturna.

Čuo sam da priča punih usta.

Знам овог лика... тј. овог иза њега...

http://www.srbijanet.rs/images/stories/vesti-hronika/1/1/legija-jovanovic-sudjenje-za-ubistvo-djindjica-498.jpg

Не дај се комшија!

Aurora - samo u prolazu. Nešto me nisu zanimali.