S kim ste od poznatih osoba popili piće

1. Šta ste vas dvojica, neki odlikovani građani?

2. Па како мислиш да будемо модови а да не знамо ПреЦедника?

3. Ja nisam imala tu čast.

4. Срела си га кад се прерушио у просјака да испитује племенитост пролазника.

5. Srela je Luli Dodika na nekoj svadbi gde je pevao, šta će njoj Tadić :)

6. Пфф ја знам Александра Вучића. Није да га знам, али причао сам пар пута с њим... а жао ми је што нисам упознао Обрадовића, био код једног мог ортака, делио неке мајице Образа, ал' јбг, тад' није био тако познат па нисам наишао...

7. Ja živim blizu Borisove srednje škole. Da li se to bar malko računa?

8. Ahahaha, Predražinjo!
    Nisam ni njega, nažalost, nažalost, nažalost. :)))

9. И мој другар је мислим срео Додика на свадби, баш ћу да га пропитам, сећам се да ми је била занимљива прича.

10. Evo i ja se setih jos nekih.Pio sa Djordjem Gogovim,Sajkom,Vladom Vuksanovicem..eto to su ove novokomponovane zvezde.
    Od starih,Bosko Ljubinkovic mi je tast,a provodio sam letovanja sa Sentom Milenkovicem,ovi stariji bi trebali da znaju ko je to.
    A da,takodje pio i sa Mikijem iz Six pack-a,totalno kul lik!

11. Korleone
    Eru Ojdanića poznajem u sasvim drugom svetlu nego što se predstavlja (preko puta mi je)

Jednom sam prosao Korleonu pored kuce, nisam ni znao. Jes' da nije pice, al' to mi je jedan od vecih uspjeha. (nek me neko povuce za pertle, preduboko sam)
    Od trubadura prebacio koju s onim Nemanjom iz zvezda granda, dalje sa Vladom Georgijevim cisto dve-tri (bio covjek p'jan k'o majka), sa Borom Drljacom :)
    Iz nase politike znam par ljudi. Sto se Ruske tice, bio sam u drustvu ministra vanjskih poslova Sergija Lavrova i onog lika sto ga porede s nasim Seseljem. Nije da sam razgovarao, al' ono, bio sam tu :)
    Stari mi je dobar S Darom Bubamarom. I to se racuna valjda, familija jebiga :)

12. Мени таман био фазон да напишем Борис Тадић, али овај ми сјебао фору.

Pfff Ja pisala još na trećoj strani :D

13. Ja sam u sredu bio kod Šutanovca u kabinetu. Zaboravih najbitnije.

14. Ne vuci me za jezik, črčila. :)

15. :PP

A što nema tema s kim ste odbili da pijete piće, evo mene zvali da idem
    :šapuće da ne čuje Mr.Moon: s Bajagom na ručak kad se neki dogovor za neki koncert pravio, ja nisam htela, koj će mi on u životu :DD

16. Sad si mrmuna uvredila za ceo život. On bi za bajagu odsekao levo jaje. Ma, i čmar bi mu pozajmio. :)

17. Hiiiiiiiiiiiiiiii, bolje da mi je kevu opsovala, ma, šta kevu, bolje da mi je šamar udarila, nego što je to rekla... Zapanjen sam...

18. Ја сам чуо да Бајага не кења на чмар. Је л' то тачно, Милфаиле?

19. Izvini Mr.Moone neću više nikad!
    :svečano se zaklinje u stilu malih pionira:
    Ako ti treba njegov broj, ili bilo šta, samo reci, sve za tebe.

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.