Упропасти жељу

  1. Muahahah....me winz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Zar niko nece da mi sjebe zelju!??!?!?!?!?!

  2. Šiljata slina je bila napravljena od posebne legure kriptonita koji raste u tvom nosu. E sad, kad je Mira progledala na to oko, učinilo joj se, pod uticajem radioaktivnog fluksa (ALA KENJAM) da si ti njen Sloba. Njoj srce prepukne od žalosti, a tebe njeni telohranitelji umlate ko vola i ostave u bespuću Sibira, gde te je silovao neki Jeti.

    Želim da mi neko kaže koliko je ovo što sam rekao bilo glupo.

  3. I kazem ti ja da nije bilo glupo,ali ja sam na sebi nosio uredjaj koji u, slucaju da ja nesto lazem,eksplodira!I ja eksplodiram i ti pogines xD

    Zelim da imam ljubicaste zube.

  4. Tvoji zubi postanu ljubičasti i pod uticajem ultraljubičastih zraka koji sijaju iz njih, tebi se vremenom sprži utroba i umreš u najgorim mukama. Sahrani su prisustvovali trenutni premijer Nepalske vlade i Adam Vest.

    Želim da imam degua.

  5. E...najebo si xD.
    Nego,kupis ti degua na najblizoj trafici za neke sitne pare.Tvoj degu je,iako jeftin,bio original i kao takav imao je na zubima cileansku zastavu i grb,kao jedno od najcescih i najpoznatijih mesta iz koga poticu degui.I ti tako,zadovoljan sto ti nisu uvalili skotskog,najgoreg degua,odlucis da mu kupis "prijateljicu".I uzmes ti zenku degua i oni naprave potomke,koji su svi imali cileansku zastavu na zubima.Ali,ti mali teenage-degui,u pokusaju da se socijalizuju,pozivaju degue iz obliznje kante za djubre.I oni tako pocinju da rejvuju svake noci.I ti,iznerviran,namestis im da se svi napiju od vinjaka.Ali,zaboravio si da je jedan od degua veoma zajeban kad se napije i on tako zamece kavgu.I onda ono najgore-potucete se vas dvojica i ti njemu izbijes prednje zube,sa sve cileanskom zastavom.A onda-svi pijani degui se otreznjuju i uz pevanje himne Cilea "Por la razón o la fuerza" ubijaju boga u tebi zato sto ne zele da im neko dira simbole nacionalnosti. xD

    Zelim da posetim Galapagos.

  6. i postanes galapagos, ali ne ostrvo, nego kornjaca. I shvatis da si ruzan, trom, ogroman i smoren. I tako dvesta godina...

    zelim plavi patlidzan

  7. i dobices plavi patlidzan..ali ce ga pre toga keva gurati u picu jer je cale umro,pa nema ko da je tuca!
    zelim da sviram bubnjeve

  8. ma nije moguće :)
    kupiš ti bubnjeve, pun volje i elana da naučiš da ih sviraš. Ma nema ko ti sve nije pokazivao kako, al ti si jednostavno totalni antitalenat. Al, ipak, ne daš se ti... učiš, učiš, učiš i ništa. Sviraš, sviraš, sviraš...i na kraju te gazda izbaci iz gajbe. Ostaneš sam na ulici. Neće niko da te primi za podstanara, jer svuda tegliš te svoje proklete bubnjeve. Neće niko ni u bend da te primi jer nemaš pojma da sviraš. Nisi završio školu. Nema šta da jedeš. I završiš kao prosjak sa bubnjevima - lupaš o njih na ulici i moliš prolaznike da ti daju dinar.

    hoću da mi opereš noge

  9. Dodjem ja i operem ti noge. Ali kako sam zeleo da imas kompletan tretman, krenem da ti namazem noge hranljivim uljem da bi stopala bila mekana i nezna. Medjutim greskom iz torbe uzmem kiselinu, sto je za posledicu imalo tvoje sakacenje donjih ekstemiteta. Tuzno provedes ostatak zivota!

    Zelim da letim

  10. I leteces!ali sa sicevacke klisure u automobilu sa caletom i kevom!
    zelim nesto najgore da mi se desi!

  11. Оно што си ти другоме пожелео?

  12. sta pricas marijana??ovo je igra i zajebancija!!u ostalom kreator je rekao da oce sto bolesnije!!nastavljaj sad!

  13. Zelim da mi neko upropasti zelju!

  14. (za prvu zelju)Desilo ti se najgore moguce, ali onda si shvatio da si samo sanjao i jahao usisivac, tako da ti je propala zelja za najgorim(bedak)

    (za drugu zelju) bred pit je licno krenuo da ti upropasti zelju, ali onda je angelina odlucila da mu poduva pa je odustao.

    Zelim da budem najjruzniji na svetu

  15. Postao si najružniji čovek na svetu.
    Ali kako je lepota relativna, ispostavi se vremenom da se baš takav lepotan traži (Jelte, Kleopatra je za današnje standarde ružna ko dabl deker autobus, a ipak je vrtela Cezara i Marka Antonija oko malog prsta, pa tako i danas takav gabor kao što si ti postao na kraju ispadne Apolon), a pederi su u međuvremenu zbog prirodne selekcije (jelte, da bi jedan gej opstao, mora biti snažniji od prosečnog homofoba navijača) postali snažniji i žilaviji. Jednog jutra, dovatila te je jedna banda gejeva crnaca i razvalila ti guzicu dok se nisi onesvestio od bolova. Do kraja života si stajao na nogama, a umro si od užasnih šuljeva.

    Želim da krešem Medlin Olbrajt.

  16. I taman si je smotao, i to u officu gospodina Obame, ali nije mogao da ti se digne, pa si bio primoran oralno da je zadovoljis, a onda u toku lizanja, jedna od njenih dlaka ti je uletela u grlo(u dusnik) i jebiga, otegnuo si papke na gospodjinoj pici.

    Zelim da dobijem Ferrari za sledecu novu godinu!

  17. i dobijes ferari i sletis sa puta. Prezivis tu nekako, ali ostatak zivota provedes paralizovan i nemogucan da se ubijes od zalosti za izgubljenim ti kolicima italijanske proizvodnje...

    zelim da ozdravim

  18. Оздравио си, али пошто си боловао од маније која се састоји у сталном осјећају среће и еуфорије, твој садашњи здрави живот дјелује депресивно у поређењу са оним какав је био док си био болестан.

    Желим да ове године лубенице буду сочне, слатке, јефтине и да не буду презреле.

  19. Želja ti se ispunila, ali avaj, ustanovljena ti je alergija na lubenice, praćena dijarejom od unete i najmanje količine, tako da u lubenici možeš da uživaš samo u klonji na WC šolji, a da posle izgledaš k'o Vinetu kojeg su izujedali komarci.
    Želim da zaigram za reprezentaciju Srbije u košarci.

  20. Не само да си заиграо, него си и капитен репрезентације, изгубили смо све три утакмице са два поена разлике, а ти си као капитен на свакој преузимао одговорност, и наравно, сваки пут промашио. На последњој, одлучујућој утакмици, свима си допиздео, нико није хтео да седи с тобом у авиону у повратку кући, а кад си стигао тамо, жена те је оставила, јер није могла да издржи да јој сваки дан кућу гађају јајима! Клуб за који играш те је отпустио, јер не желе да навијачи звижде својим играчима!

    Желим да деца на српским телевизијама могу да чују још нешто осим Секе и Жељка Самарџића

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.