Упропасти жељу

  1. trudimo se,ali nije do nas...deca koja spominjes su odustala iliti izgubila nadu da ce pustiti nesto drugo...sada i da se dogodi tako nesto,bice prekasno jer ce deca odbijati svaki predlog (jednom govno,uvek govno)
    Zelim da pojebem sve ove vukajlijasice...jednu po jednu...polako i sigurno!!

  2. ... I da se sve zaljube u tebe pa se posle muči sa njima... pred svojom ženom koja traži razvod i svu imovinu...

    Želim da dobijem (otkupim) autorska prava na vukajliju (ili bar vujakliju).

  3. може,ал јуче...па знаш кад ће каизен да пристане!!!

    жеља ми је иста

  4. pa dobiješ autorska prava vukajlije, uortačiš se sa kaizenom i sve ti super. ali onda se jednog dana tako smoriš, počneš da vređaš članove, svi ti idu na kurac, jer vukajlija ti nije ista kao dok si bio samo puki član, ništa ti nije zanimljivo, jer sve znaš i odlučiš da se kokneš, ali sad ti kaizen ne da da ga napustiš, jer se navikao na tebe i tvoje fix ideje, pa te veže za stolicu lancima da se ne bi ubio.međutim, naiđe frka na vuki, kaizen zauzet oko smirivanja članova i totalno te zaboravi. ti ostaneš da truneš nsa stolici gladan i žedan.....

    želim da ne moram da radim, nego da nađem neke pare i živim od njih

  5. I onda ih jednog dana potrosis i onda se jedeš kako si mogao ovo i ono s parama,a nisi...i tako do kraja života...

    Želim da smršam 5-6 kg.

  6. Smršala si, ali nisi držala dijetu niti si vježbala. Uzrok mršanja je misteriozan i zlokoban.

    Želim da položim rimsko pravo do kraja septembra 2009.

  7. I onda upišeš sledeću godinu a zgodna cura sa kojom si do tada bio na predavanjima padne i tako se razdvojite i smanji ti se mogućnost za druženje s njom itd.

    Želim da ne ustajem pre 9 ni kad idem na posao.

  8. Ni ne ustaješ, ali se radno vrijeme nije promijenilo, tako da nakon tri-četiri uzastopna kašnjenja dobiješ otkaz.

    Želim da preživim skok bandžijem i da prođem bez ikakvih povreda.

  9. Ali se pri tome toliko uzbudiš da ti se počnu javljati neurotični simptomi,malo kasnije.

    Želim da mi se,nekim čudom,smanje godine.Za 15,recimo.

  10. cuo to djavo i resio da ti ispuni zelju, postanes mladja za 15 godina, u licnoj karti i svim dokumentima ti pise da si mladja, al ti i dalje izgledas isto. Em to, em ti je djavo prisvojio dusu.

    Zelim da se prikljucim Al Kaidi

  11. I priključiš se. I onda za rođendan od šefa dobiješ lep kajiš od TNTa, 5o dolara i naređenje da istog trenutka odeš u tržni centar. Da li sam pomenula da i dalje nosiš svoj rođendanski poklon?

    Želim da odem na Mars.

  12. I nakon godina obucavanja, resili da te posalju na tvoju prvu misiju- sletanje na Mars radi uzimanja nekog uzorka....
    Medjutim nesto se sjebe, satl vam se pokvari, ali svi prezivite sletanje i iskrcate se na Marsu. Posto sami ne mozete da popravite brod, nekako kontaktirate Zemlju i oni vam obecaju da ce poslati po vas.
    Medjutim, vi pocnete da ludite, nemate vode, nemate hrane, jer je let bio predvidjen da bude kratak, pa niste poneli vece zalihe.

    I bas nekih sat-dva pre nego sto su dosli po vas, ostali astrounauti resili da te zakolju i pojedu, posto si nova, a i nisi bila bog zna sta bitna za projekat.

    Zelim da imam moc da posaljem redakciju "Glorije" na Goli Otok.

  13. Pozoves par telefona, kazes:"Takva i takva stvar, blablabla, Glorija, Goli Otok, blabla, ukinuti, blabla, sirce i slanina". Zavrsis razgovor, sva srecna. Oni zavrse na Golom Otoku. Posle nekog vremena, shvatis da si grdno pogresila, zato sto su clanovi redakcije "Glorije" bili jedini ljudi koji su mogli da sprece da ova zemlja ode u propast. Kasno ces se setiti toga, tek kada kanibali budu upali u tvoju kucu i pojeli te zivu, sa sve pantalonama.

    Zelim da RP igra traje vecno!

  14. neeee, ne sa pantalonama!!!!

    i RP tema ce trajati vecno, al tebe kolko sutra zgazi autobus, a tek si se upisao i nisi ucestvovao

    zelim da bacim celu papriku u wc solju, da se komsiji izlije kanalizacija (sto sam zla)

  15. pod cudnim okolnostima paprika je zalutala u tvoju kanalizaciju, i sad plivas u svojoj jami (da ne kazem ono drugo)..

    zelim da se ne smaram vise :)

  16. i vidis nesto smesno i umres od smeha....

    zelim besplatan pedikir

  17. Dobiješ besplatan pedikir i on ti upropasti nokte.

    Želim da sam onaj zeka iz reklame za durasel.

  18. Budes, ali jedan od onih koji nemaju Durasel bateriju.
    Kao sto to biva u ovoj igri, naleti na tebe neki gej zeka sa Durasel baterijom i dovati te i ma kapiras vec sta se dalje desilo.
    Zelim da se moje ime pise velikim slovima.

  19. Čarobnica te pretvori u zeku, ali stupa na snagu zabrana korišćenja baterija iz ekoloških razloga, pa makar one bile i durasel.

    Želim da putujem u Indiju.

  20. Putujes u Indiju i postanes Buda.
    Aj sad upropasti moju prethodnu zelju koju si ti tako nepristojno iskulirala, mada verovatno zato sto nisi ni znala da smo istovremeno kucali :)

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.