Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Ko zna čime si se iskupio kad te nije šutnula :))
E, jel se u krađu računa torentovanje i rapidšerovanje?
ne
nezaboravka..ja znam..i ona zna..šampitama....
auuuu, onda ništa...ja mislio ukradeš s neta neke pesme ili šta god, pa napržiš dizg...
A je ' verujete vi da su u Švedskoj tamo nekih godina kad je šana bila u punom zamahu Jugoviće slali kod psihologa i pitali ih Da li vi imate majica u Jugoslaviji? Nije ljudima moglo ući u glavu da neko pređe hiljadu km da bi ukr'o majicu.
:))) E, nasmeja me sad, Javio :)) Smešna mi ta reč 'šampita' :))
Jesi ukrao devojci kad CD?
Ne pratim postove, al' ako si rekla meni: mislio sam na neku od licnosti u sopstvenom umu, u smislu da sam - podvojena licnost blabla
Prop'o fazon :D
šampite bre vrh kolač...ja bih to mogao da jedem svaki dan..kad bih mogao...
U ovo verujem, znam jednu ženu koja je pravila ajvar u Švajcarskoj i onda popila neku kaznu...
Samo mi je reč smešna :) Trenutno :) No, imam ja takve momente, ne obraćaj pažnju :)
Vlatko bre išli iz Juge da tamo ukradu majicu i vrate se u Jugu i prodaju. Gde to Šveđanima da bude normalno, nije ni meni a kamoli njima.
javio kakav si s krempitama?
uuu krempite su isto vrh..al za to mi slab standard..to mogu da pojedem dva pleka..a nemam para..za dva pleka...a ne umem ni da ukradem..nije to knjiga, pa stavi u džep i ajd kući...
Može žena da ti napravi :))
Bolje su napolju, kakve kućne krempite....glupost.
reci bre aurora...ima kod zelenjaka dve poslastičare..vrh i krempite i šampite...
Dobro, ja samo predlažem...
Normalno, samo da nisu šiptarske i o'ma se ulazi
nezaboravka el praviš?..da navratim da probam?..ako praviš...poješće se...:))
A ne pravim, to mi je mana :) Moram naučiti, pa kad se udam, da pravim mužu :) Kakve knjige, zna se da ljubav na usta ulazi :))