Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
Oće javio, oće...što da neće;))))
ja sam krao ženska srca...
Monstruozni ubico.
Ako su krađe na prostoru bivše Jugoslavije, hoće, ako si krao šire, onda si bezbedan :))
Ko bi jos krao knjige ionako ih niko ne cita. Ukrao bi iz fazona, nije fora sve da se plati.
nezaboravka možda ode ali sa nekom skromnom kintom..da ne kažem malom...i onda šta će...a devojci se baš sviđa...
u prolazu nisam ih zadržavao, vraćao sam posle konzumiranja...jel to olakšavajuća okolnost?...
hahahhaha pre za alimentaciju ah te strane plaćenice
A može i prodavac da da popust, svašta nešto može...
ljudi, ja ne vidim poentu "idenja" po tim sajmovima knjiga...a pismen sam.
Ma onako, vlatko, kako ne ide, idu klinci školski organizovano, moraju....
i ovo što kaže Grof..koja je poenta?..evo moja žena juče bila...kupila dve knjige..ja sam znao da kupim dnevno po 10 šampita...to volim , to kupim..i ne čekam sajam šampita..ne more, jedu mi se , uđem u poslastičaru i kupim...
hehe, to u moje vreme nije bilo, nas su po fabrikama vodali, sećam se odemo u DIV, pa krademo cigare...to je bre škola...
evo jedne moje prastare definicije 8prosvetiteljska faza vlajkaseljaka) o jednoj pojavi na sajmu knjiga (mylyce, slobodno daj minus na reklamu :))
http://vukajlija.com/feredza/59919
Da, evo, jedan rečnik koji inače košta oko 8000, na sajmu nije ništa jeftiniji... Da li bi bilo romantično da mi dečko, kojeg uzgred nemam, ukrade jedan takav? :))
i usput zbariš i servirku i kuvaricu i slastičarku......a žena na sajam mora čekati.....
i ovo što kaže, javio :) ma kad ej knjiga bila za Srbina, e sad za Srpkinje...
Nekoj od svojih licnosti, ne sjecam se tacno kojoj :)
Ali, nema sta. Znas me samo tako.
Ne znam ni da l' si krao a kamoli što si.
Jesi ukrao devojci kad CD?
ja sam ukrao devojci novčanik...pun..njen...ala sam se olešio...
Čime si se olešio?
ejs i šta ona
vinjakom..tad sam pio vinjak..ništa, nije me šutnula..htela da me vodi kod psihologa..kaže da sam kleptoman..