Moram nekom da se izjadam :((

1. Napijo se, izgubijo mi Partizan, jebem ja mater onom crncu mutavom i onom Raduljici a ako ga je iko trpio i imao vjeru u jebenog Raduljicu to je bio Benja al' me izd'o kad je najpotrebnije bilo, pu sjeme mu jebem ono brdskoplaninsko da mu jebem mutavo, i VLADE trenerčina, vjerovo sami u njega al+ se posraše na sve što sam vjerovo u njih da im jebem sjeme im se zatrlo PU

2. Ne znam šta da upišeeeem!

3. Liznuo sam sopstveni lakat! Malo sutra, neće i dalje, moram da isprobam neku tehniku sa jutjuba ne ide konvencionalnim metodama.

4. o živote šta mi radi pms, znači ovo nije normalno
    u jednom momentu sam najsretnija na svijetu, onda nakon 3 minute mi se plače, onda nakon 10 minuta bi da izvršim samoubistvo, pa nakon 17 minuta bi u šoping....
    stalno mi se jede nešto, a onda mi se gadi hrana...
    samo je jedna stvar konstantan, a to je jebena želja za seksom, što me opet čini tužnom jer nemam s kim....
    majko božija pomaži mi nekakoooo

5. Ne mogu da potrošim kol'ko mogu da zaradim. :(

6. У понедељак поправљам мату на 2, ал нисам баш сигуран да ћу поправити. . .Морам да учим цео викенд комплексне бројеве.

7. samo je jedna stvar konstantan, a to je jebena želja za seksom, što me opet čini tužnom jer nemam s kim....

Отворен позив на секс. Ццц.... :)

8. o živote šta mi radi pms, znači ovo nije normalno
    u jednom momentu sam najsretnija na svijetu, onda nakon 3 minute mi se plače, onda nakon 10 minuta bi da izvršim samoubistvo, pa nakon 17 minuta bi u šoping....
    stalno mi se jede nešto, a onda mi se gadi hrana...
    samo je jedna stvar konstantan, a to je jebena želja za seksom, što me opet čini tužnom jer nemam s kim....
    majko božija pomaži mi nekakoooo

Treba ti kurčina, na ovaj ili onaj način.

9. Treba ti kurčina, na ovaj ili onaj način.

http://www.dodaj.rs/f/U/tE/4dnr9YnW/os-kurcine.jpg
    Stari dobri Mangulije lolo

10. Пуштите ђевојку да се изјада, лешинари једни грабљивски.

11. Буксно, нећеш арчити. :п

12. Ја сам хтео да јој понудим сканк. :) Знам да то вади из бедака.

13. hahhaahhahah pomogli bi i skankača i kurčina, al na moju veliku žalost nemam pri ruci ni jedno ni drugo :(((

14. Ето ти га сад.. Да ми ова лева нова функционише како треба, дон'о би ти све шололо

15. hahhaahhahah pomogli bi i skankača i kurčina, al na moju veliku žalost nemam pri ruci ni jedno ni drugo :(((

А ти се пипкај под тушем, смањује стрес.

16. ma i to mi se više ogadilo :DDD

17. Гледај њаву :)))))))

18. За ПМС не бих знала шта да ти кажем, свака другачије реагује. Ето, до секса ти је, за дивно чудо.

Мацкај се онда неким беби уљем. :)

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.