Moram nekom da se izjadam :((

  1. Mogli bi da se dogovorimo za susret ploda tog ukrštanja i mog kvasca Skočka. Ako budemo imali sreće dobićemo kvasac kojim atomatski praviš buđav 'lebac, brez čekanja.

  2. Crni, nasa rasa ima vece ambicije od budjavog leba. Posluzice kao srectvo za oslobadjanje Kosova i teranje Toleta iz fudbalskog saveza.

  3. Ko nam brani da plasiramo taj lebac na Kosovo, jal 'ranimo njime Toleta i obe stvari rešimo mirnim putem ko što evropska unija najvolije.

    Dobar lebac sva vrata otvara, pogotovo ako je s turpijom unutri.

  4. Moglo bi onda nesto da se sredi.

  5. Ponekad pomislim da sve devojke koje se viđaju sa mnom, to rade samo zato što imam ogroman kurac.

  6. uskroro se selim kod momka i počinje da se rasplamsava španska sapunica u mom životu..moji ne govore od razvoda, a u međuvremenu sam dobila i očuha..e sad, da bi proslavili useljenje, treba da okupimo bar najbliže, na šta me oni uslovljavaju onim infantilnim-ako dođe taj, ja neću..ako ne dolazi taj neću ni ja..
    dođe mi da ih lepo izudaram po dupetu, sram vas bilo godina, pa ko je bre ovde roditelj a ko dete??
    uh, sad mi malo lakše..
    Krampone, ne patišpanjiši temu..:)

  7. Liblet, nemoj da zoveš ni jedno - otpatiš malo, ali stisni srce. Kad pitaju zašto ih nisi zvala (a pitaće svako za sebe) ti kaži "Vi da me volite dogovorili bi se". Neka jedu jetru i neka se dogovore koliko te vole.

  8. @Liblet,
    ipak bi najbolje bilo da ih rasporediš u dva dana i mirna Bačka, doći će sve na svoje. To ti je mnogo zrelija varijanta nego da ih siliš da se vole.

  9. Ti si Nato liberalnija od mene...

  10. fala Bruce, i to što kažeš..nek se jedu oni malo..rekla im ja već-ko me voli doći će, a prezirem emocionalnu manipulaciju..

  11. Ti emocionalno manipulišeš sobom kada praviš takve zvrčke, a posle će ti biti krivo. Veruj mi.

  12. ja sam za ovu brusovu varijantu... vjerovatno zato što se ne radi o meni...

  13. ma doveli su me do toga da se samo nerviram po ceo dan..a trebalo bi da se radujem..znači, derišta nagora..
    veruj mi da sam ostala bila bez ideje šta više da radim i kažem, niko ne pristaje ni na kakav kompromis i u celoj priči ispade povod najmanje bitan..brat mi u šali predložio da ih ni ne zovem:D

    ipak bi najbolje bilo da ih rasporediš u dva dana i mirna Bačka, doći će sve na svoje.

    ovo je i nama palo na pamet, al šta bismo sa drugim gostima? da ih zovemo dvaput? ne ide..
    a i šta ću ako se jednom u nekoj budućnosti bude pravila svadba, da pravim dve?
    i samo da dodam da ja ne silim nikog ni da se voli, ni da razgovara međusobno, samo da istolerišu prisustvo ovog drugog. mislim da to nije previše.

  14. onda ovo što je brus rekao, bi primjenio da se radi i o meni... nek se ba gone dođavola, sa takvim razmišljanjem... KO JE KOGA TU RODIO?

  15. Ne, sve goste i jednog roditelja pozoveš jedan dan, a drugog sutradan, onog ko je zadrtiji, pa mu lepo kažeš:"Sad je ispalo ovako, ali da znate da ubuduće nemam nameru ovo da radim, a vi vidite šta ćete."

  16. e pa natnat da znaš da ti nije loša ideja!

    KO JE KOGA TU RODIO?

    upravo ovo.
    hvala vam svima na savetima!

  17. Saznala sam koja komišinica mi je ubila mačku prije par godina. Bacila je sa devetog sprata. Rekla je da će i ovu što sad imam. Će da najebe debelo, sunce li joj nenormalno, ludo. Sad kad znam ko je krvi ću joj se napiti i zaprijetiti svim đavlima ovog svijeta, krava jedna bolesna, dabogda nju neko lansirao, idiotkinja mutava životinjomrziteljska. Sama sebi će kurac da popuši kad joj odem na vrata.

  18. Eh, čim ti to pišeš ovde na vuki ovako transparentno odma da ti kažem da od toga nema ništa...nećeš joj uraditi ništa, ama baš ništa...ne verujem ni da ćeš joj reći bilo šta...

  19. pokaži da nisi pička i snimi pornić... ne mislim bukvalno lolol

  20. Moram pisati ovdje i jaukati nekome, jer nisam kod kuće, pa ne mogu da joj jebem mater. A sacam saznala, mater mi javila i čeka mene da dođem kući, pa da idemo zajedno. Ne mogu da shvatim kako neko može biti toliki jebeni bolesnik.

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.