Moram nekom da se izjadam :((

  1. Зар не би требало да мачка преживи пад са деветог спрата? Нешто као да до петог-шестог спрата има повреда, али што је виши спрат све мање.

  2. Pa da, poznate su mačke koje skaču iz aviona bez padobrana bez problema!

  3. Mozda je zena pogresno cula da macke prezivljavaju pad sa devetog sprata, umesto da imaju devet zivota pa htela da proveri. Ne krivi nju, to je samo nesporazum.

  4. Kaži mi kako se zove i gde živi i videćeš kako će te moliti da joj oprostiš.

  5. Kaži mi kako se zove i gde živi i videćeš kako će te moliti da joj oprostiš.

    Jaooo Vučice ne moderiši i u pravom životu molim te!!

  6. Šta se sprdate, ljudi? Ako nemate ili nikad niste imali kućne ljubimce, onda ne znate kako je jebeno živeti u zgradi sa neandertalcima kojima je ''ker'' za selo a mačka ''za ambar''. Ja sam imo mužjaka, pudlu, čistiji bio od većine stanara, i bio dobar i sladak i nikad nije lajo. Šutirali ga, bre, svi redom dok je bio štene a onda kad sam ja malo porasto i ojačo, jebo sam im mater svima i da vi'š kako su odmah ućutali! Svuda u svetu je najnormalnije da imaš i držiš životinju u kući i niko ne pravi probleme ( ako je vlasnik ok, naravno ) a samo kod nas ljudi seru jer su seljoberčine!
    Javi, Rizley, ako hoćeš da ti pomognem u borbi protiv neprijatelja :)

  7. Po mom mišljenju, ne`a teoretske šanse da mačka može toliku visinu preživjeti, 5 metara i mogu progutati, al devet spratova nikako.

  8. Хехехе, мислим да је то немогуће баш да преживе пад из авиона. Али ово да их бацају са зграде, то се некад тако експериментално утврђивало.

  9. Ja sam imo mužjaka, pudlu

    Nisam znao da se suris u plinaru.

  10. Nema ništa protiv kućnih ljubimaca.

  11. Krava. Ne mogu skontati kako nekome može smetati jebena mačka. Jebote, pa nemam tigra u kući kog puštam da hoda po krovu. PU!
    Samo ću otići i reći da znam da je ona sjebala prethodnu mačku i ako se nešto desi i ovoj, da ću znati ko je kriv i da će najebati.

  12. Gotovo zaključavajte temu i ugasite sajt.
    Jebač i Ipče silovali TheProfa.

  13. Ne znam Rizli, ali ja to ne bih trpela. Kako znaš i umeš ti joj sve saspi u lice, sve što ti je na duši. Sazovite sastanak stanara i rešite problem tako što ćete joj zabraniti da se meša u ono što nije njeno. Ako nastavi i dalje, izbacite je iz stana.

  14. Tuzi je drustvu za zastitu zivotinja.

  15. YouCantHandleTheTruћ
    Зар не би требало да мачка преживи пад са деветог спрата? Нешто као да до петог-шестог спрата има повреда, али што је виши спрат све мање.

    Nisi dobro čuo. Sa sedmog i devetog gine, sa trećeg i osmog može da se povredi, a sa šestog ako padne ostaje skotna.

  16. BUAHAHAHAHAHAHA:))))))

    Ja sam imo mužjaka, pudlu

    Kupili ga matorci kacam bio mali, bre. Jedina rasa koja se ne linja, rekla keva :)

  17. Nisi dobro čuo. Sa sedmog i devetog gine, sa trećeg i osmog može da se povredi, a sa šestog ako padne ostaje skotna.

    A sa petog?

  18. Јепте се. :) Ја сам био озбиљан. линк

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.