Moram nekom da se izjadam :((

  1. Stvarno , kako kenja zmija ? Ako neko ima klip neka okači , unaprijed hvala.

    EDIT

    U suprotnom ću sledeće nedelje poslati pitanje politikinom zabavniku.

  2. http://www.youtube.com/watch?v=ZMfbpYhct0c

    Ovo je u edukativne svrhe, modovi! Nemo neka banana zbog govana!

  3. Auuu, 14 minuta .. muke žive

  4. Ja znam da ostanem i po pola sata. :)

  5. Ja ostanem petnaestak minuta, ali posle wc smrdi kao da sam kenjao 2 sata. :)

  6. Došli su mi super, kul, mnogo zanimljivi i dragi gosti i naravno, doveli armiju svoje dece, koja su trenutno pored mene, i mnogooo mi je zabavno... jeee!

  7. pazi da ta đeca dublje ne spoznaju pojam "Ironija" olololo

  8. Neće, neće .. valjda neće :)
    :otvaraprzor,skače:

  9. Kad rece gosti... Malopre mi puna kuca ljudi, a na tv-u pici na prvoj neki domaci film. A u toku scena sa opasnom jebacinom. Najgore sto nema daljinskog da utisam bar. Jebem ti zivot, ona na tv-u stenje k'o da radi double anal. Mene bi sramota...

  10. Sad vise nije brkati govnar.

  11. Bili mi danas 2 mala rođaka. Jedan 6 godina drugi 8.. Bokte jebo. Ovaj manji nema šta nije prevrnuo, srušio, pito jel sme da uzme. Strpo daljinski u duks da nosi kući, kaže - treba mu. Porazbio sva jaja koja je mogo da nađe, ubacio mi jedno dvestotinjak dinara u gvozdenjacima u kućište kompa, koje je takođe našo po kući, palio kevino cveće, oparo trećinu zavese, nema šta nije radio.. I mamu mu jebem podmuklu malu, sve to uradi kad ga niko ne vidi. Gad ga gledaš reko bi čovek - normalno dete..a ono šejtan leptejebo.

  12. Ne pamtim kad sam se poslednji put nasmejala nekoj novijoj definiciji... Ne kažem da su loše, već su onako... korektne, odnosno, i kad dam plus, uglavnom je to jer nije za minus. A da me oduševi... teško...

  13. Bili mi danas 2 mala rođaka. Jedan 6 godina drugi 8.. Bokte jebo. Ovaj manji nema šta nije prevrnuo, srušio, pito jel sme da uzme. Strpo daljinski u duks da nosi kući, kaže - treba mu. Porazbio sva jaja koja je mogo da nađe, ubacio mi jedno dvestotinjak dinara u gvozdenjacima u kućište kompa, koje je takođe našo po kući, palio kevino cveće, oparo trećinu zavese, nema šta nije radio.. I mamu mu jebem podmuklu malu, sve to uradi kad ga niko ne vidi. Gad ga gledaš reko bi čovek - normalno dete..a ono šejtan leptejebo.

    Ја говна шамарам, ногама.

  14. Kao što sam već tvrdila mačka ne može da preživi pad sa devetog sprata. Mukica moja je pala i poginula. Ću se samoubijem.

  15. Moje saucesce.
    Eh, kad bi i ove macke sto ih keva drzi pocrkale...

  16. Zavatila nas ova tragedija...

    Sele , primi moje najiskrenije saučešće.

  17. Fala dećki. Mislim da neću ni nabavljati novo mače. Samo opet da se sjebem ako joj se nešto desi...

  18. Moja macka trudna. Ili skotna, kako se vec kaze. Ako hoces mogu ti posaljem mace post expresom.

  19. Jebeš život u kome nema kuvanog gra sa zaprškom. Jebeš.

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.