Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA NATAŠA JEBAO TE TELEFON, O'LADILA MI SE VEČERA I SAD MORAM DA JEDEM LADNA JAJA IZNERVIRAN! U KURAC.
Čaveze, jaja ostavi Nataši, nije to za tebe.
ne mogu da otvorim teglu u kojoj se krije divna ljutenica
:отвара теглу:
stavi malo pod toplu vodu...
под топлу воду, па удари онако пуном шаком одоздола :Р
Proturi zaobljen nož između poklopca i navoja i tehnikom poluge blago povuci nož ka spolja dok ne čuješ da je popustio vakuum, e onda možeš da lepo otvoriš teglu.
e to se traži, tako jedan fin konstruktivan savijet, a ne kao oni na četu, razvaljivanje poklopca..... hvalaaaa
Eklips, moj post gore.
vučice, i vi ostali koji tako razvaljujete poklopac
meni baba rekal, a ja svoju babu slušam sve, da se poslije tog ne može više zatvoriti tegla kako treba i onda se zimnica pokvari..... ipak ću ja gospođu kosmopolitu da saslušam :))
Ući će ti voda u Radojkinu ljutenicu eklipse :)
Босна примила гол :((((((
Еклипс развали теглу дојком!
A šta je ljutenica?
Љути ајвар
nije baš to, ljutenica je nešto između paradajiz sosa i ajvara.... ima u njoj paprike ljute, mrkve i paradajiza
Prvo sam pomislila na ljute papričice, ali može i to. Prijatno. :)
Gledao sam fudbal
Због фудбала сам пропустио почетак емисије "Домаћине, ожени се". :((((
Имам проблеме сбешигу.