Vi bar možete da birate, ja zauvek majmun.
Nekad poželim da nemam nikakvu mogućnost izbora. Bilo bi mi lakše. Ovako mogu samo da izaberem pogrešno - mogu ostati i kajati se do kraja života, ili otići i opet se kajati do kraja života. Ali uvek će biti: Ćuti sad, sam si birao. Nije demokratija za stoku
Idi ti samo pa nam slobodno napiši posle kako se kaješ i kako nema nigde što Srbin imade. Tešićemo te mi, ne sekiraj se. Samo idi i živi.
Tako će i biti na kraju. Biću smrdljivi gastarbajter kojem svi govore: nemoj da kenjaš i kukaš za Srbijom. Da je toliko voliš ne bi ti otišao.
PUUUU KAKVOU SAM GOVNO
Роберто, никако у Велингтон, дува разлама, ни у Крајатчрчрч (само ти се казује). Јужно острво прељепо. Гудлак. Поз чевуа :)
Ovo sto Mile rek'o +1 od mene. Samo juzno. Velington govno, Krajstcrc se trese k'o baba sa parkinsonom i dosadno u PM. Bio godinu (sa prekidima) u Velingtonu i 3 meseca u Hristinoj Crkvi.
Samo jug. Ako ne pane jug idi djegod samo da se dokopas, ali odmah gledaj dides na jug. Ozbiljno ti ka'em i neka ti je sa srecom, mozda ti se i ja doselim u komsiluk kada popizdim do kraja od ovih.
Роберто, http://vukajlija.com/jedno-kajanje-ti-ne-gine/706927
Кои сам проф :)
Несум паметан, све је у лобањи.
Roberto Bombo srecno! Meni bi bila frka da zivim tamo zbog onih silnih zmija, krokodila, paukova itd. Sve najgore zivotinje zive tamo i u Australiji.
Ali da treba ici odavde sve vise sam ubedjen. Ovde lik kojeg poznajem radi kao inzenjer geodezije za 50 000(ali su mu obecali da ce mu s vremenom povecati platu) , dok mi drugar iz osnovne koji radi na crno u americi ima satnicu 15$ i ne radi ni kurca. Prima porudzbine u onom drajv baju. Propali smo i gotovo.
ne znam, roberto, onaj koji zna može da uspe svuda. možda ti ipak ne znaš dovoljno i potrebna ti je socijalna zaštita zemlje u koju ideš?
Hahaha pani kralju, ovaj semi. Idem da lažno azilišem. Znam dovoljno
da znaš dovoljno uspio bi i u srbiji
Uspeo sam ja ovde sasvim solidno. Ne živim ja tako loše:
http://vukajlija.com/forum/teme/15936-moram-nekom-da-se-izjadam?strana=1718#post_3044742
pa oćeš leba preko pogače? oćeš vrapca na grani dok ti je golub u ruci?
Reci mu da hoćeš.
Hoću.
Неко ми хаковао плезбук, не могу ништ да пишем због неких ерора, не могу да лајкујем добре колегинице, могу само да гледам и дркам :(
Ti njega hljebom Jankela.
Оним од 3 дана?
Морам устати у пола осам. :((
Oćeš zorom da se objesiš?
Kad porasteš bićeš kengur. Ja ću da budem ovca do kraja života