Moram nekom da se izjadam :((

  1. Kad porasteš bićeš kengur. Ja ću da budem ovca do kraja života

  2. Vi bar možete da birate, ja zauvek majmun.

  3. Nekad poželim da nemam nikakvu mogućnost izbora. Bilo bi mi lakše. Ovako mogu samo da izaberem pogrešno - mogu ostati i kajati se do kraja života, ili otići i opet se kajati do kraja života. Ali uvek će biti: Ćuti sad, sam si birao. Nije demokratija za stoku

  4. Idi ti samo pa nam slobodno napiši posle kako se kaješ i kako nema nigde što Srbin imade. Tešićemo te mi, ne sekiraj se. Samo idi i živi.

  5. Tako će i biti na kraju. Biću smrdljivi gastarbajter kojem svi govore: nemoj da kenjaš i kukaš za Srbijom. Da je toliko voliš ne bi ti otišao.
    PUUUU KAKVOU SAM GOVNO

  6. Миле Бубрег

    Роберто, никако у Велингтон, дува разлама, ни у Крајатчрчрч (само ти се казује). Јужно острво прељепо. Гудлак. Поз чевуа :)

    Ovo sto Mile rek'o +1 od mene. Samo juzno. Velington govno, Krajstcrc se trese k'o baba sa parkinsonom i dosadno u PM. Bio godinu (sa prekidima) u Velingtonu i 3 meseca u Hristinoj Crkvi.

    Samo jug. Ako ne pane jug idi djegod samo da se dokopas, ali odmah gledaj dides na jug. Ozbiljno ti ka'em i neka ti je sa srecom, mozda ti se i ja doselim u komsiluk kada popizdim do kraja od ovih.

    http://cdn.meme.am/instances/51896317.jpg

  7. Роберто, http://vukajlija.com/jedno-kajanje-ti-ne-gine/706927
    Кои сам проф :)

    Несум паметан, све је у лобањи.

  8. Roberto Bombo srecno! Meni bi bila frka da zivim tamo zbog onih silnih zmija, krokodila, paukova itd. Sve najgore zivotinje zive tamo i u Australiji.
    Ali da treba ici odavde sve vise sam ubedjen. Ovde lik kojeg poznajem radi kao inzenjer geodezije za 50 000(ali su mu obecali da ce mu s vremenom povecati platu) , dok mi drugar iz osnovne koji radi na crno u americi ima satnicu 15$ i ne radi ni kurca. Prima porudzbine u onom drajv baju. Propali smo i gotovo.

  9. ne znam, roberto, onaj koji zna može da uspe svuda. možda ti ipak ne znaš dovoljno i potrebna ti je socijalna zaštita zemlje u koju ideš?

  10. Hahaha pani kralju, ovaj semi. Idem da lažno azilišem. Znam dovoljno

  11. da znaš dovoljno uspio bi i u srbiji

  12. pa oćeš leba preko pogače? oćeš vrapca na grani dok ti je golub u ruci?

  13. Reci mu da hoćeš.

  14. Неко ми хаковао плезбук, не могу ништ да пишем због неких ерора, не могу да лајкујем добре колегинице, могу само да гледам и дркам :(

  15. Ti njega hljebom Jankela.

  16. Морам устати у пола осам. :((

  17. Oćeš zorom da se objesiš?

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.