Moram nekom da se izjadam :((

  1. postao sam patišpanj

  2. Такав си нам од највеће користи :)

  3. Znam neki polu bljutavi film, sa nekom lepuškastom glumicom. Da podseća na selmu matoru, ideal ženske lepote.

  4. Какве две реченице, Облаче... Немају везе једна са другом. НИса мишљу која ти је била у глави у том тренутку. Хаха

  5. Prva je trebala da glasi znaš li... postao sam kao aca lukas, imam tri nezavisna mozga i svaki funkcioniše posebno.

  6. Мада ниси никад био у Ваљеву?

    Јок, брт... Имам гомилу филмова да ти препоручим, али такве не. ТУ сам баш танак. Али сам говно, па тиме надоместим.

  7. Gledo sam prvi, nije loš, ali je Selma mnogo jebozovnija u Od sumraka do svitanja, ali nisam siguran da želiš to, jer bi mogao uzeti simboliku njenog jedenja ljudskih srca previše k srcu. Malo je ispala ova konstrukcija nezgodna, ne zameri

  8. Trčao sam u valjevu pre 9 godina
    a i nije šabac daleko
    znam na koji klip misliš

    pa onda ću gledati od sumraka :)

  9. Zaista neverovatno da već preko 10 minuta niko da ponudi Rusa nečim što bi mogao da pomazi.
    Prokleti praznici.

  10. Mali ker, mazio bi te. :)

  11. Ја радим посао који није везан за Вучића и говна, за њега сам недодирљив,може да га дува. Гледам људе око мене, нисам пичка, увек сам тако васпитан био да не гледам само себе.

    То и мене људи питају. "Што се буниш, кад ниси гладан?" Па ја нисам, али други јесу. А кад бих и то мало што имам, делио са свима који немају, заједно бисмо сви поцркали од глади.

    Ложио сам се на то да запалим у иностранство негде до 21. године. А пре пар година сам потпуно одустао од те идеје кад се мој брат вратио из Америке иако је тамо завршио и факултет и постдипломске студије, иако моји тетка и теча живе сасвим добро тамо, почео сам другачије да размишљам о Западу. На страну што имам аверзију према Америци (читај: америчкој политици), чињеница да је једина разлика тамо што ти тамо други узимају душу да би могао да преживиш, а овде мораш другима да узимаш душу да би преживео. Укратко, ако те хоће, можеш да најебеш било где у свету.

    Не мислим дан је добра идеја да се пали преко. То је подстицање људи да својим одласцима слабе и овако осакаћену Србију што се тиче броја становника и броја образованих људи. Овде је само неопходно да се подстакне производња (индустрија и пољопривреда), да се спречава увоз онога што сами можемо да производимо, да се појача извоз. Међутим, све власти од распада Југославије раде на томе да се индустрија и пољопривреда униште. За кога год смо гласали, опет су тзв. "увознички лоби" (на челу са политичарима) и мафија водили главну реч.

    Многи покушавају да пале преко гране, али су свуда ригорозни по питању радне дозволе и држављанства. Скандинавске земље и Немци траже медицинске раднике, међутим, и тамо предност имају старији. Знам неке који су релативно скоро завршили медицину и вишу медицинску, покушали су да оду за Немачку и Норвешку, нису успели да добију посао тамо. Нису се показали. Није само битан добар просек него и примена знања у пракси. У Швајцарској за добијање радне дозволе мораш да будеш у браку 8 година са неким ко има швајцарско држављанство плус да тај "Швајцарац" има довољна висока примања (не знам тачно колико изнад њиховог законског минимума) да бисте могли да живите заједно. Плусу што је обавезно поседовање сертификата о знању немачког или француског језика.

  12. Krenula kući za praznike, sa sve koferom i mačkom, i ne mogu ni do stanice doći jer pored hiljadu taksija sad nijedan slobodan nema userem se u ovaj grad đe ne možeš taxi dozvati kad dune vjetar ili padnu 3 kapi kiše

  13. koji fakultet studirate ako nije tajna :D

  14. Krenula kući za praznike, sa sve koferom i mačkom, i ne mogu ni do stanice doći jer pored hiljadu taksija sad nijedan slobodan nema userem se u ovaj grad đe ne možeš taxi dozvati kad dune vjetar ili padnu 3 kapi kiše

    to u n. sadu? ili preko granice? gde zajebavaju?

  15. U Podgorici mrtvoj

  16. Fala Oblace, vragolanu. :)

  17. A jebiga. Da budem malo duhovit, cela zemlja 30km, može se i peške preći. hehe duhovit

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.