Moram nekom da se izjadam :((

1. :DDDDDDDDDDD
    Pa dobro, nije neka razlika, ali ipak jeste. Ali, pošto izgledam kao da imam 12, to se može ignorisati...

2. HA!

Узе ми реч из уста.

Pa dobro, nije neka razlika, ali ipak jeste. Ali, pošto izgledam kao da imam 12, to se može ignorisati...

То чини твог дечка још изопаченијим. :)

3. То чини твог дечка још изопаченијим. :)

E, a još je i hobit. :)

4. Nije mi dečko više. Zloća je. Zloća koji ima fetiš na male devojčice, i tako me je divno izlagao. A kako manipuliše, skoro da me je ubedio da sam ja kriva za sve. No, nema veze.

5. Pa to je zato sto imas 16, 14, tj 12 godina, koliko vec. Opusti se, za 5 godina ces se se smejati gluposti (tvojoj i njegovoj).

6. A kako manipuliše, skoro da me je ubedio da sam ja kriva za sve.

Па реално јеси, али млада си пуфница ти је добро рекла, за 5 година ће бити све кул.

7. Због таквих као што си ти, ја у твојим годинама нисам јебао.

A jebi ga...

8. Zloća koji ima fetiš na male devojčice

У моје време, то се звало педофил. :)

E, a još je i hobit. :)

Ааааа, не сери? :) Дакбе.

9. Sutra imam ispit iz Sociologije, ucim ceo dan, a sve imam neki osecaj da cu panem na ispit.. :(

10. Hahahahhahahahaha. :D I tako, to se desilo.
    Sledeći problem: kako naći novog dečka? Hahahhahahahahahahaha. :D

Znam šta vi mislite, ali moje drugarice iz okolnih sela imaju čak i starije momke i redovne seksualne odnose. I da, znam kako je ovo sela zvučalo. Ne, ne nameravam da imam seksualne odnose.

11. Za pocetak pocni da pises malim pocetnim slovom ime predmeta, ne verujem da ce pomoci, ali je makar pravilno.

12. Јебем милу мајку ненормалним професорима на Економском факултету, на челу са деканом усраним, који им је рекао да не сме да буде више од 10 десетки по испитном року, па нам скидају оцене како им се дигне, ни за шта.
    Дабогда црко дебели кепец, који ми је дао 8 на 12 исписаних великих страна. Маму му јебем, меницу не зна да попуни, а не радове да прегледа и оцени ко колико зна. Искомплексирано псето једно, јебаћу му мајку сутра.

13. Ne, ne nameravam da imam seksualne odnose.

Jebote! Sta koji kurac?! Nisi medju tri drugarice iz II-2, sto nam pricas ovakve stvari?

14. ee.. sirota devojka.
    ja u tvojim godinama i nisam imala dečka. razlog? registrovala sam se na vukajliju :D

niso, što ne reče, pomogla bi' ti :)

15. Katija, pa sto profesorima ako slusaju smrdljivog dekana? Hoces da rizikuju svoj posao da bi ti imala siri kez kad pokazujes mami ocenu?

16. Jebote! Sta koji kurac?! Nisi medju tri drugarice iz II-2, sto nam pricas ovakve stvari?

Zabave i eksperimenta radi. :D

17. katija - pogrešila si temu. Ovo nije "moram nekom da jebem majku" tema :)

18. Zabave i eksperimenta radi. :D

Bacas mamac za vukajlijase ali pre toga upozoravas da se nece omrsiti?

19. katija, uz tebe smo! Jebi mamu kepecu! Ne daj što je tvoje! Kolji ga zubima!

20. e, te iz II-2 su guske. II-4 zakon! :P

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.