Moram nekom da se izjadam :((

  1. Ne staj mu na muku :D

  2. исти сам ко и увек несерите

  3. pa niko te ne osuđuje, opusti se.

  4. izrendo sam sebi palac do koske

  5. kad si zadnji put primio vakcinu protiv tetanusa?

  6. Izasao sam sa djevojkom 21. Novembra (ona me zvala, ja nisam ni slutio), onda 2 dana kasnije i najzad 1. Decembra sam rijesio da je pitam za vezu (Nisam je ni znao nesto posebno, upoznao nas ortak 15. oktobra pa se nismo ni culi dugo vremena). Uglavnom, te kisne noci pred njenim ulazom me odbila (navodno je nedavno izasla iz veze pa ne zeli opet da prolazi isto). Stajali smo tu jos pola sata pricali o zivotu. Ja sam bio sjeban jer sam mislio 100% da ce reci da. Nismo se culi 2 mjeseca i mislio sam je obrisat iz prijatelja da me vise ne podsjeca na dan kad me odbila. Jucer mi je poslala poruku i kaze da hoce da se nadjemo negdje na kafi.

    E sad ljudi.

    Sta da radim?? Ova 2 mjeseca sam proveo cekajuci da mi se javi i smisljao sve moguce scenarije za taj neki ponovni izlazak. Postavljao sebi pitanja: Da li da se odnosim hladno ili prijateljski, da li da joj se jadam o nekim stvarima ili da samo prepricavam one malo radosnije stvari...

    Trazim perfektnu djevojku vec dugo vremena, a ova je bas ono sto mi treba. Problem je to sto ima bruku prijatelja i nikad ne moze naci vremena za mene. I ne znam da li se prema meni odnosi kao prema svima, jer je cura stvarno fina, za razliku od vecine danas.

    Izvinite za duzinu teksta.

  7. Ispišaj joj se na ulazna vrata.

  8. vukajlija97, teraj to u kurac. šta se nećka 2 meseca?

  9. Тебра, немој мучити себе, одма да ти кажем. Сјебаћеш себе, сјебаћеш њој нешто, а ништа нећеш постићи осим што ћеш си изјести живце, ео да ти искрено велим.

  10. Brate, izadjes s njom pa ces videti u kom pravcu ce ici prica. Ne moze se to unapred nista smisljati...

  11. Postavljao sebi pitanja: Da li da se odnosim hladno ili prijateljski, da li da joj se jadam o nekim stvarima ili da samo prepricavam one malo radosnije stvari...

    Хладно. Не желиш да јој будеш ДРУГАРИЦА већ дечко. Испоштуј је, али се не удубљуј превише у њене проблеме иначе имаш шансу да будеш френдзонован за сва времена. Не јадај се уопште, не говори о својим проблемима, није ти она ни добра другарица, ни сестра, нити девојка, причај о неких лепим и општим стварима.

  12. Јеси је питао где живи ?

  13. питај је шта студира, а онда је пољуби

  14. ja podrzavm direktan pristup.direktno sve.nemas sta da izgubis.sigurno je da nece biti ravnodusna. ai ko je jebe.ima ih koliko hoces.

  15. Питај је ко пева Шехерезаду, па јој сврши по глави.

    Сретен

  16. Jebo sliku svoju našo si gde da pitaš....

  17. što da ne pita? ovde svi dele iskustva.

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.