Moram nekom da se izjadam :((

1. sinoć sam imao nezaštićen odnos, aj što sam napravio dete nego što će dete imati sifilis s majčine strane ::(

2. Visok sam 184.

KOLE MAMCI: PA ŠTA KUKAŠ, JE*EM TI MATER!

>.<
    184cm i kuka
    ooooo voimja oca

3. >.<
    184cm i kuka
    ooooo voimja oca

Pa nisam valjda ja kriv što sam za 4 godine porastao preko 20cm ? :'(

4. Pa nisam valjda ja kriv što sam za 4 godine porastao preko 20cm ? :'(

Mrzim tvoju hipofizu iz dna duše.

5. Mrzim tvoju hipofizu iz dna duše.

Awww, hvala, pa to je nešto najlepše što mi je neko rekao u toku ove 2015. ❤

6. ja sam bio 175 do prošle godine ali sam pravilnim vežbama istezanja došao do 180

7. deki ti me razumes :(((

8. ČmarniKolutić
    ja jebo, kasni sad 6-7 dana njoj i pope mi se na glavu da i ja pocnem da se cimam, sto mi je cxiniti ax dobri ljudi

Sad sam tražio na firefox-u i nema evidentirano da je neko ostao u drugom stanju imajući jebanje sa čmarnim kolutićem. Pak za hokej ako ipak zakevi zovite ga Isus. Svako dobro.

9. Awww, hvala, pa to je nešto najlepše što mi je neko rekao u toku ove 2015. ❤

Trebalo je da se ubedačiš. :'(

10. Trebalo je da se ubedačiš. :'(

Numem :)

11. Matori sad sam se malo iscimao i pogledao sam i na chrom-u isto ništa sorry kompa.
    EDIT: Ne, ipak jedan update - "U slučaju vanmaterične trudnoće kontracepcijski preparati u vidu pilula - ne pomažu! U datoj situaciji progutajte češalj."

12. P.s. alo deco nemoj da mi se cmačete na ovaj depr temi. DANAŠNJA OMLDINA, NIŠTA IM NIJE SVETO!!!
    EDIT: deky dobar čovek pomaže niščima i ubogima evo http://vukajlija.com/forum/podforumi/10 pa tamo turajte nešto u pičku. Topli pozdrav

13. kiša pada jako depr dan, jeo ljutenicu u pljeski i sad mi se kenja ::(

14. Mala cmizdra hahahahaha

15. Trebalo je da se ubedačiš. :'(

Ne znam ko bi trebalo da se bedači, pride što ti hipofiza šteka ni smajli ti nema nos.
    ...
    joj šege komike ;o)

16. Ne znam ko bi trebalo da se bedači, pride što ti hipofiza šteka ni smajli ti nema nos.

Ti ionako imaš i nos za dvoje, jer ti hipofiza prekovremeno radi.
    ...
    joj šege komike ;o)

17. Ti ionako imaš i nos za dvoje, jer ti hipofiza prekovremeno radi.

Čik pogodi šta je jedino na šta hipofiza nema mnogo uticaja :)

18. E, vidiš, sad mislim kontam šta pokušavaš da izvedeš, Brush, ali ne kontam da li hoćeš da ga zajebavaš ili da ga odbraniš.
    ...
    joj šege komike ;o)

19. Nisam danas navatao dovoljno zjala da bi apgrejdovo mozak na novi level.

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.