Moram nekom da se izjadam :((

1. Pa kad kontaš onda se pridruži, nema veze ni da li je istina ni da šta ja pokušavam zapravo :)

2. Tužni Lijame, šta je sa avatarom, izgleda ko da ima konstipaciju....

3. Kaki mu se od mog lupetanja, a ne može čestito ni da se isprazni :'(

4. I ova zemlja u ruci
    kao mrtav prah
    kad nisi tu

5. Svi su izmenjali nitkove samo ja ne mogu. Oću bre i jaaaaasaaaaaaaaaasssaasaassaa.

6. Pa kad mi nisi dao da ti biram defke. Ovako samo može kaizen.

7. ja okačio krune oko kurca i vrtim

8. Kake defke imaju po pet napisanih i promene nik. Nije to u redu.

9. To je ova druga rečenica - smaraju kaizena na PVT dok im ne izađe u susret.

10. Smarači. Mali. Sisice takoreći.

A ne bi ni menjo nik. Baš mi je ovaj do jaja.

11. Izvinjajem se sto prekidam tok, ali moram da obavestim. Ovo sto sam se zalio onomad:

http://vukajlija.com/forum/teme/15936-moram-nekom-da-se-izjadam?strana=1691#post_3021832

Danas sam obavesten. Gomna zahvaljujuci meni podobijala otkaze i njihova radna mesta se prebacuju iz njihove zapizdine kod nas u Srbiju. Bata Sale otvorijo vise radnih mesta u 2015. nego Vucic. OPAAA!

Mnogo sam srecan. Nastavite da pljujete sisice.

12. javio
    Smarači. Mali. Sisice takoreći.

Поздрав велики родољубе, несисице кромањонска што лупа шамаре и избацује из кафане, могу да ти кажем једно - запрети казану да ћеш му срушити сервер. Упалиће.

13. Ahahahahahahahahaaaaa...najbolje volim kad se neko nadje prozvan, prostom dedukcijom dolaziš do zaključka da si ga pogodio...

neću da menjam nik, što bih.znaju me ljudi po njemu a i ne stidim ga se.

i mojne se ljutiš...šali se čika Žare.

14. Здраво чика Жаре, па нисам ти ја Локси

Kake defke imaju po pet napisanih i promene nik

А ево пошто је јадање, да не буде спем
    ЈЕБЕМ ТИ МРТВИ тоник вотр, сад сам извалио да ме после њега сваки пут одваљуље пек у мокраћним каналима док уринирам.

15. Bata Sale otvorijo vise radnih mesta u 2015. nego Vucic. OPAAA!

Bata Sale, treba li ti neki ekonom priličnih gabarita sa iskustvom u zastrašivanju programera?

16. Dečkić da ti kažem nešto onako drugarski, takoreći roditeljski.

Spusti malo loptu. Malo. U redu je biti kurčevit, ja to izuzetno cenim,al mojne se primaš na svaku prozivku. Nisi valjda glup da ne ukapiraš da sam sve to namerno napisao da bih izazvai reakciju i smejao se. Smejao sam se, sad mi nekako tužno.

S druge strane nisi svu pamet sveta piossao ima još pametnih ljudi.Malo spusti, videćeš biće to sve okej.

17. bio bi to sjajan autogol