U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
Ma maestro oce da se pohvali da je jebao obicnu sestru, sad mora samo jos i medicinsku. Jos ako mu je ta sestra i medicinska opaaa idemoooo
Dobro je. Osmo koleno. I žensko je.
Nego mnogo si mi se potreso, da nije ipak burazer a ne sestra?
Hvala Bruce, svakako nisam planirao da je ženim, jebiga, pita me neko kako ti se preziva žena, ja kažem, a on: ček ček pa tako ti je i mami devojačko. Ne mogu ni bratu da kažem ovo, odreće me se ni krivog ni dužnog, a što se tiče mene i nje, jbg videćemo šta ćemo, još se pravim lud i ništa ne govorim
U pravu je maestro, oni su treće koleno u najboljem slučaju
http://i.imgur.com/9a8umE9.png
Maestro a da nisi primetio da licite dosta?
Brate, ja bio na svadbi gde sam gost i sa mladine i sa mladoženjine strane - njen otac ujak mojoj ženi, a njegov otac stric mojoj ženi. Nisu ni u kakvom srodstvu, ali sam se ja proveo kao ludak pokušavajući da to objasnim ljudima :)
Koliko si preglup čak i ako troluješ. Jebo te onaj što ti dade poene za forum.
Maestro a da nije imala brkove? Ko djedo?
Aj da vidimo koliko je ljudi sa sajta jebalo u familiji nesto
http://i.imgur.com/698qXFX.png
едит: сјебо ме радјард
njegov pradjed i njen pradjed su rođena braća
njegov djed i njen djed su braća od stričeva
Njegova keva i njen ćale su brat i sestra od stričeva (dalje koleno)
On i ona su brat i sestra od neke tamo tetke i ujaka cirka sedmo ili osmo koleno.
Aman ljudi, eno vam gore zvanično crkveno tumačenje, šta brojite više?
Jel se žena računa u familju?
Bruse maestro me vredja
a šta s onom što je jebe tata?
i što se verila pre neki dan?
Ako zenu jebes onda se racuna
Šta te boli kuraf što te vredja, ti bar nisi hebo sestru.
a zeninu sestru? to bi trebalo da je legalno.
Svastika je licna zamenica
Ženinu sestru to ne da je legalno nego je i moralno jebati.