мораш да схватиш да сам 2 корака испред тебе и да сам бољи од тебе у сваком смислу, а овом перфектном форицом сам то хтео на теби разуман начин и да покажем
vredjanje keve na netu je tako 2004. da li jos postoje takvi ljudi... generalno vredjanje na takav nacin je automatski priznavanje poraza... nevezano bas za dilanov post osetio sam malu dozu sale u njegovom glasu, ali nikad se ne zna
Brt, ja se jesam sprdao, ali ne mogu da ne zamjetim da pominješ priznavanje poraza.
Kakvi porazi na internetima? Jel ti se diže kita ako misliš da si nekoga pobijedio na internetu, ili si u bedaku kada te poraze? Why so serious?
ma jok boli me kurac za to, rekoh ja da se vidi doza sege u postu, nego me to seti na brojne banove "vredjanje majke" itd. a cesto se i vidi po forumu, pa rekoh da napisem sta znam to mi nikada nije bilo jasno, ajde klinci po yt da se svadjaju ali ovde.. mada svakakvih glavudza ima ovde, tuzna je ova vukajlija ponekad...
a sto se svadji tice, cim krenes da psujes nekom majku znaci da postoji svadja, svadja nastaje zbog razlike u misljenju, neku tu mora biti u pravu, s toga pobednik i gubitnik jbg
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
O, kako ove noci padam
na tvoje telo i na tvoj glas
o, kako ove noci stradam
a znam da nema nista od nas
Bar da sam osetila ljubav
pa da mi niceg ne bude zao
al' kopno nije nasla dusa
ni da se spasim, ni da se skrasim
nije se dalo
Ref.
Sudbino moja, sudbino
sta sam to Bogu skrivila
da srce mi izgori
u vatri sto ne gori
da me samoca obori
Sudbino moja, sudbino
k'o da me zivot ne voli
sve sam od sebe dala
da bih jos jednom pala
a sad sam sama ostala
sudbino, moja sudbino
Kako boli kada snovi
ostanu snovi, a jos si mlad
i kako boli sto ja bez tebe
nemam juce, sutra ni sad
ЛОЛ моша, дувај га чекаоничару ОПААА
Šta ti se desilo čoveče?
знао сам да ћеш едитовати пост, одлика чекаоничара, тако су предвидљиви
http://i.imgur.com/V12GC3f.png
мораш да схватиш да сам 2 корака испред тебе и да сам бољи од тебе у сваком смислу, а овом перфектном форицом сам то хтео на теби разуман начин и да покажем
Joooj, opet svađa. Odoh suze ljute proliti.
Mislim da sve ovo shvatas previse ozbiljno.
Mora neko i kukati na sajtu, kad neće Vidra ;-)
Ne govorim tebi, ovom Somiju.
vredjanje keve na netu je tako 2004. da li jos postoje takvi ljudi... generalno vredjanje na takav nacin je automatski priznavanje poraza... nevezano bas za dilanov post osetio sam malu dozu sale u njegovom glasu, ali nikad se ne zna
e da http://kakosepise.com/rec/nepredvidiv-ili-nepredvidljiv/
Brt, ja se jesam sprdao, ali ne mogu da ne zamjetim da pominješ priznavanje poraza.
Kakvi porazi na internetima? Jel ti se diže kita ako misliš da si nekoga pobijedio na internetu, ili si u bedaku kada te poraze? Why so serious?
ај се помиримо
Sad sam vjerovatno porazen.
ma jok boli me kurac za to, rekoh ja da se vidi doza sege u postu, nego me to seti na brojne banove "vredjanje majke" itd. a cesto se i vidi po forumu, pa rekoh da napisem sta znam to mi nikada nije bilo jasno, ajde klinci po yt da se svadjaju ali ovde.. mada svakakvih glavudza ima ovde, tuzna je ova vukajlija ponekad...
a sto se svadji tice, cim krenes da psujes nekom majku znaci da postoji svadja, svadja nastaje zbog razlike u misljenju, neku tu mora biti u pravu, s toga pobednik i gubitnik jbg
šomi, moraš da prestaneš da imitiraš radovana
што, баш је лепо легло сад? ја то тако кад ми се укаже прилика, шта ми тешко
о не, опет сам то учинио
ниси очекивао овакав одговор?
како ћеш да решиш новонасталу ситуацију?
полако, имам ја времена
njegova si loša kopija vino što kratko opija
једном искористиш перфектну и универзалну форицу и одма си копија
па овај живот је пакао
telefon mi je toliko dobar da komp više i ne koristim, mislim da je pao u depresiju. postala sam Bohor :((((((((
па и није ти нешто телефон