Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
нема голе слике
Ili si lenja pa ne moz dignes bulju iz fotelje/kauca..
Zajebavali nekog prijatelja sa lažnog profila. Slikao se mučenik kao od majke rođen i slao. Pokazao i ćunu. Ranije smo ga slali da čeka nepostojeću devojku kod katedrale, isto smo ga trpali. Nekako mi neprijatno.
nije greh guziti onoga koji podmetne dupe.
http://vukajlija.com/forum/teme/15936-moram-nekom-da-se-izjadam?strana=1809#post_3116737
Da, stvarno odlika čekaoničara. Podseti me na planinaroa, u epizodi spominjanje mame, kad ono BUF! nestade post, izlogovao se, i 2 dana ga nije bilo. Mukitze.
marko, baš si kul, gledao si mi slike na telefonu, uau
Seltik, bio sam u svim mogucim apotekama na Vidikovcu i niko ne drzi te kreme. :D Uzeo sam neki Hepathrombin, valjda ce da pomogne...
šta će ti hepatrombin?
баш си кул имаш телефон вау
Vas dvoje se toliko vatate po forumu, da u skorije vreme očekujem il svadbu il sahranu. Šta god da odlučite meni fali košulja, ostalo imam.
Elem danas sam radio protiv interesa države, sad mi je krivo.
које си све фолдере гледао?
ех како је некад све било кул, уђеш у камера фотос и одма видиш, данас треба да прођеш и улазиш кроз 100 фолдера, у вацап имиџис, вајбер имиџис, месинџер + остали наменски фолдери који се неће звати "ја гола" него "слике фриендс" са 10 слика цитата чендлера, монике и осталих па тек онда ове експлицитне... а до тад је већ проваљено
hahahahhahahahahahhahah, sjajno.
jebo mater
елек биће поплаве и ове године па скокни до пионира тамо деле половну одећу
нема шоми прегледо сам и пријатеље и штребере
A how I met your mother?
иф ју мит мај мадр, биг факинг блек хол вил апир енд диваур д јуниврз
ви ол хоуп дет вонт хепн
Znači ipak će biti svadba čim se upoznaju snajka i svekrva lolo
Svršio sam u gaće na koreografiju Šalkea :(((
za nokat koji mi je poplavio na basketu, jedan divljak mi doskocio pravo na nogu :/