Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
E da a sad ja da se izjadam: Zašto ima onoliko jebenih čitera u BF Bad Company 2??? Jebem im mater retardiranu. Gomila jebenih klinaca naviknutih da igra retardirani CoD i sad došli tamo da mi seruuuu. AAAAa. Zbog njih sam obrisao igru. I znam da će tako isto uništiti i BF 3. Nek igraju jebeni Modern Gayfare 3, majku im šugavu.
Настави ли да свира овај идиот пред зградом, јебаћу му мајку, има да га закољем, а онда да му набијем сирену у шупак, јебем га у уста да га јебем... Сваке 10 секунди стрецам ође
Smarko, smiri se. Napuni lavor vodom i polij mu auto.
Ђе бре са 7. спрата, нема шансе.... Пу... Магарац
Pa kako bakute mogu, možeš i ti. E, saksija sa cvećem. Mazni od susetke, kaži da ti treba za rasadu. :))
Иначе ово је нека жена, од зграде је удаљена 100 метара и зијева около, паркирана јој кола и свако мало легне на сирену, бре јебаћу јој матер, полуђех
Ми имамо седмоспратнице? :Д
Брате, јајетом гађај. Од толико станова неће провалити ко си. :)
Ја сам починуо од те градске буке ево годину дана, прелијепо ми је. Прије тога викедном није могло да се спава преко 9, јебена пијаца, кладионице и кафићи. Кад крене да грми упали се 'иљаду аларма. Разумијем те потпуно. :)
А овамо сам у Блок 5 код сестара, па се паркирала на страну храма, ђе не могу добачит до тамо иначе бих :Д
Зато ја у Зету немам тих проблема, тамо је бања, само краве и кокошке се чују :Д
ollololololo
Uzmi kesu za zamrzivač i napuni vode, može i malo ulja da se teže spere, pa probaj da dobaciš.
Upravo je na mom kompjuteru prvi put srčovan pojam "Dragana Mirković". Ne pitajte me zbog čega, ne znam ni sam. Rezultati su bili ubitačni, a osoba koja je odgovorna za srčovanje, izbačena je iz stana.
Pisao sam defku 45 minuta.. Jebenih 45 minuta ! :@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
ne mogu da verujem ... ne verujem da su je obrisali posle dve skunde !??????????? Zasto JEBOTE !?
Stefane, a koliko puta je srcovana Bijons?
Добио сам боловање у пуном износу...
Upravo je na mom kompjuteru prvi put srčovan pojam "Dragana Mirković". Ne pitajte me zbog čega, ne znam ni sam. Rezultati su bili ubitačni, a osoba koja je odgovorna za srčovanje, izbačena je iz stana.
Zašto me izbacuješ iz stana, dechko, olololol. :)
Пије ми се пиво.
Nekim neopisivim čudom sam smradom svog prdeža uspeo da kopiram miris sumpora koji sam osetio u Vrnjačkoj banji lane.
11 i po, 12 sledeceg februara, Matriks? Jesam li pogodila?
Naravno da nisi.
Januara?
Godine si promašila, ne mesec.