U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
11 sledeceg februara? Daj pomozi mi, toplo ili hladno?
15 godina, priznaj!
Bezi sa teme, Glorfindel, on je moj!
Jeste Glorfindel, ali nema seksa. To važi i za pufnicu.
15 godina? Zezas?! Mnogo je to, ti si covek maltene.
A sto neces da se ljubis sa Glorfindelom? Ako si strejt ti zatvori oci i dodirni mu kosu i eto ti zene!
Ne ljubim samo jebem, kao Džanki. lolo
Ja ne znam jesi ti skontao Matriks, al' lozi te ova Pufnica. Ona je zla, makse od nje
Pa ako jebes to je jos bolje, od pozadi jos vise lici na zenu.
Neka on tebi, vidim da si se popalila na njega.
Sta cu kad sam vrutj.
Glorfindele, ja ti nabacujem neku kres semu (a mozda i ljubav, dvoje su se tako smuvali), a ti vices da sam zla? Siso.
Узео сам да зајебавам неког интернет навијача, кад оно он није ту, није активан већ сат времена... Отишао чим је пустио постер.
Едит: И даље ми се пије пиво.
Trkni kupi pivo.
Јесте возили кад бицикло са вјетром у лице? И то, онако, прилично јаким. Па јеботее, црко сам. Само ми је то требало послије 2 и по сата тренинга.
Jesam ja, ihahaj puta, ali mi je najgore bilo prošle godine na putu Debeljača - Beograd, kada sam mislila da ću svakim udahom da se onesvestim i da mi je svaki okret pedale poslednji. Ali, eto, svaki put se stigne nekako.
Мало тога може психички да ме убије као вјетар. Значи, имам правину с тренинга до куће, неких 3 и по километра. Обично је прођем за неких 5-6 минута, лагано. А данас се убијем од окретања, цркнем и пустим да ме инериција понесе, ал' курац, крене да ме враћа назад. Није први пут да ми се дешава ово, наравно, али данас сам умро на тренингу, није ми ништа требало ово с вјетром. :)
Jednostavno ne postoji rešenje za vetar u lice. Eventualno, ako si u grupi, gledaš da budeš poslednji. Inače, skupiš se, spustiš glavu, dišeš samo na nos i motaš u nižoj. Ono jes da traje i traje...
Пуфнице, прохибиција ми није дозволила да то синоћ учиним...
Зарадио сам чворугу. Док сам си га бацао уз тјубове, ошинух се случајно курцем по ћили. Јебига.
mnogo mrznje i nezadovoljstva...okolina