Moram nekom da se izjadam :((

1. otiče mi zglob na desnoj nozi kao da sam je uganula. a ne sećam se kad.

2. Pokusavao sam da napravim jedno kvalitetno muzicko pojacalo oko 50w da bas gruva i bas sam se radovao,nasao super zvucnike i sve i posle 2 meseca zajebavanja ukljucim ga i ono ne radi.
    Nataknem ga na drsku od metle.
    :(

3. Како си га правио? Комплет си све сам правио или си састављао од делова других појачала?

4. Sve sam.
    Edit: sa nekim philipsovim kolom. ono od 13 nozica.

5. Јебига. Један минус и оде цео задатак у курац - један хладан лем и од појачала нема ни П. :)

6. Sad cu za vikend lepo da sednem da isproveravam sve ali bas sam ga temeljno radio nzm koj djavo moze da mu bude. :/

7. Колико те је коштао цео пројекат?

8. Manje od 1000 dinara.
    Edit:Ali kuci vec imam ispravljac 220~14V,kad bi radio i sa transformatorom unutra verovatno bi izaslo malo skuplje :)

9. Брате, мало је то пара. За 1000 динара не може ни добар трафо за појачало да се купи.
    Баш ми је причао ортак који је електроничар, зашто људи мало праве појачала - зато што ти треба једва 10-20% мање пара него да купиш ново са истим компонентама. Кад урачунаш и труд, онда се дефинитивно више исплати куповати фабричко појачало.

10. Dzimi brate moj procitaj edit :) ispravljac sam isto sam pravio.

11. Па то, ја сам мислио нови трошкови, плус оно чиме си већ располагао.
    :))

12. U skoli imam profesora koji je 10 godina radio ozvucenje po klubovima,kralj od coveka,on mi je nabavio semu za ovo pojacalo sto se tice odnosa cena moram da te demantujem pojacalo ovog kvaliteta kosta oko 4,5,6 hiljada dinara zavisno od proizvodjaca a zajedno sa ispravljacem(koji kosta od 80-90evra,naravno ako ga sam ne napravis) izadje mu i na vise od 50%.,jeftinije.
    @ Uros ,pa eto kad gledam ovako,negde oko 2500-3000 dinara,najveci deo novca ode na kvalitetan trafo,i kutije,ako zelis da sve upakujes u neko drveno cereslo izaci ce te oko 1000 dinara jeftinije :)

13. Obrišu maltene svaku definiciju na koju ostavim komentar.
    Šta to radim pogrešno?!

14. Moderises se.

Definiši "moderisati se"?

15. Ne znam defku, ali ovde sam mislila na komentarisanje izgubljenih slucajeva. To i ja radim, zanimljivo mi je.

16. Aaaa, to. Onda smo kolege svojevrsne :)

17. Pa da, samo meni nije ostalo iz navike;)

18. Da se tera u pizdu materinu!
    Ležim i kuliram na krevetu za kompom, a ostavio vrata otvorena da malo uđe vazduha. Kad samo sa leve strane monitora se polako diže glava mačke. KAD NE UMRO'! 'Bem ti i komšije, i mačku i vrata i vazduh. Koji će mi k vazduh?
    :Pali cigaru:

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.