Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
E to ti je za svo ono trolovanje i print skrinove na transferu blama
Ma uplašila se i ona jadna kada sam skočio...
Мени је тако пас неколико пута ушао у стан.
Оно, лето, врућинчина, греје комп, греје други комп, греје фрижидер, греје лампа, климу немам, а гарсоњера. И уђе Меда, морам да га истерујем уз помоћ саламе. Чисто да се зна да је то заиста псећа радост.
Moj stoji na prozoru i gleda me. Kao da kaže:
- Ustani sa te stolice danas, sjebaćeš kičmu skroz, nesrećniče...
Мени мачак редовно долазио и трпао дупе и реп у очи и нос док сам на компу. Док сам имао онај велики монитор, знао је да легне на њега и да спусти шапе и да ми прекрије екран.
Ovi opet igraju stoni tenis u 1 noću... Malo iritira lupkanje loptice pod prozorom...
Slatkoooo! Nezahvalnici jedni!
A ja mislio da frižider hladi... E, jesam glup... :)))
Zguza greje.
Унутра 'лади, споља греје.
Jesam li rekla nejasno pa je potreban prevod, Cak?
Пуфнице, што си нервозна вечерас?
Ma, znam, zezam se :)) Šta se svađate odma' :)
Zakljucujes to iz nedostatka gej smajlija?
Ahahahahahahaha
Ja danas u Telenoru, otišla da zamijenim karticu, kad ulazi pas.
No da se izjadam. Od januara nisam pucala i danas odem kad meta šuplja k'o da je neko jebenom sačmarom raznio. Ajde da je to prvi put nego jednom davno dolazimo kad isto po sredini neka rupa. Pitamo tamo neku ženu kad kaže da su penzioneri dolazili da igraju pikado. PIKADO! Pa strpali tablu u našu metu. NAŠU! KOJU SMO MI PRAVILI! Jednom su nam je obalili i ja svježe operisana sam morala da je podižem sa drugom i drugaricom. Treba li da pomenem da ta meta ima nekih 300 jebenih kila? I fora je što je to naš prostor i što to niko ne bi smio da koristi, još manje metu, a penzioneri nas jebu u mozak. JEBITE SE BESPOSLENI PENZIONERI, U PIVNICI JE PIKADO EURO!!!
Pucala?
Не.
Pasulj laze.
Pucala?
Iz luka.