Lolu mara postaje mod kad ja za frenkija rasirim stopala.
Mozes li misliti kakav je on covek?!?!?!
Prvo sise sad ono drugo.
E pa ovako javno. Frenki neces ti videti moju malu Janu! a-a no no! :D
gilipterčino, razumela sam buksnetinu,a razume i on mene...prirodni analgetik,a?da probamo...
auroro, zaludela se u zanimljivom razgovoru i iskrenula nogu, a i otežala 10 kg za kratko vreme, ne drže me zglobovi, pa boli...
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
Dule se raduje Janinim sisama, nevera jedna! Crna ja! :( KUKU!
Enerzi evo radujem se ja tvojim sisama!
je l' zna neko kako Jana izgleda? (osim Jane)
I ne'e ti neka velika rados' Janči ;))
Edi znaju razni. :) Oni koji trebaju. Zna jedan ovde i kakve su mi sise!
Enerzi nije u pitanju kvantitet vec kvalitet!
:raduje se ko kucence: :))))
Јави се ФРЕНКИ!!!
И кад оно Мара постаје мод?
Lolu mara postaje mod kad ja za frenkija rasirim stopala.
Mozes li misliti kakav je on covek?!?!?!
Prvo sise sad ono drugo.
E pa ovako javno. Frenki neces ti videti moju malu Janu! a-a no no! :D
Imam još 4 radna dana a meni se to čini k'o čitava vječnos'.
Hani (čitaj: Energija), organi koji mi pružaju radost i zadovoljstvo su samo tvoji :)))
Hoću da zakačim slike svoje guzice na temu "Nešto moje....", al ne mogu da prebacim sa fotoaparata na komp...A plus mi crko komp...
smorio forum.
ostavim 7 komentara na 8 temi i niko posle mene neće da piše.
cavice.
boli me skočni zglob. mnogo.
Šta si radila :)
boli me skočni zglob. mnogo.
Буксна лечи све. :))
Buksna ili buksna?
Kosmo, ne slušaj Buksnu, ne zna on. Što više tečnosti i mirovanja. Malo slaninice da podmaže zglob i limunada i bićeš kao nova. :)
gilipterčino, razumela sam buksnetinu,a razume i on mene...prirodni analgetik,a?da probamo...
auroro, zaludela se u zanimljivom razgovoru i iskrenula nogu, a i otežala 10 kg za kratko vreme, ne drže me zglobovi, pa boli...
Kosmo, ne slušaj Vučicu, ne zna ona. Što više trčanja i skakanja. Malo buxnice da podmaže pluća i pivo i bićeš kao nova. :)
vučice, može limunada...
rakija kosmopolita, samo rakija :)