Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
Sin od 17 godina. Što ne dođe ovamo, mislim, kad je već mogao Stevčo, lololo...
Al dobro, Hrvat si, pa opraštamo.
Čovek sve rek'o. Vama Srbima svaka godina uber bitna.
Pa Stevča je sin xD
Stevča je mlađi.
Pa dobro, ona je rekla 17, misli otprilike. Šta ona zna koliko joj sin ima godina. Srbi ne slave rodjendane.
Kako si Hrvat a nadimak ti je ćirilicom i na avataru imaš ženu koju je srpski Bog nagradio anđeoskim glasom?
Mislim da pišeš gluposti...
Stevčo ima 16, ako mu je uskoro rođendan, skroz može da se kaže da ima 17.
Mislim da su to Cigani, a slavili bi oni, nego im smaraža i cimanje da se upišu u matičnu knjigu kad su rođeni.
Dokaz da su pokatoličeni Srbi.
Jel napisao na zidu "još malo će mi rođđ ali bojim se da mama neće moći napraviti mi tortu sa lješnjacima, koju sam godinama želio"... :( :o( :'(
#ne_prestajem_da_se_nadam
Ćirilica je Hrvatsko pismo, Ćirilo i Metodije, braća iz okoline Splita, a kasnije i njihovi sinovi Kliment i Naum Zagrebački. Divna je prešla u pravoslavlje, al joj mi opraštamo. Tačka.
Vukajlija je mesto nacionalne tolernacije!
U šta se razvi tema......a ja samo napomenula da sam jednom u životu rodila..... :/
Stevčo je 2000. godište, stoji mu na Fejsu, lololo. Lik na Vukajlijinoj stranici komentarisao nešto.
A i ti komad, svašta rađaš, nemoj da sam te više video u blizini porodilišta!
tolernacije!
mogu li da pljujem ustaše? Nisu nacija Ples?
Umiješ li tajlandsku masažu da radiš Komad?
U šta se razvi tema......a ja samo napomenula da sam jednom u životu rodila..... :/
Svima nam je žao... :(
Eh, valjda nije carski rez........
I ustaše imaju osećanja :(
eezveenee gandi, neesam te prepoznao