Moram nekom da se izjadam :((

1. Ми Бугари морамо да будемо добри са сваком страном, за сваки случај...

2. U šta se razvi tema......a ja samo napomenula da sam jednom u životu rodila..... :/

I odustala od ponovnog rađanja kad je videla na koji način je Stevčo zasrao priču. :D

3. I odustala od ponovnog rađanja kad je videla na koji način je Stevčo zasrao pičku. :D

Ja sam dugo vremena mislio da su Van Goga i Peri d Platipus majka i sin... I dalje držim do te teorije iako sam čuo da ga je Van Goga jednom na forumu nazvala nacistom.

4. Kako nema cerku od 20 jebem ti zivote majku

5. Hahaha, Pazl, meni je keva jednom rekla da mi ne bi bilo loše da se ispovedim.
    loooooooooooooool jebeni

Msm nije rekla bez razloga, al svejedno.

EDIT: Ps, čini mi se da je tvoja izjava mač sa dve oštrice, ako me razumeš. haha

6. Ми Бугари морамо да будемо добри
    са сваком страном, за сваки случај...

Dok vam neko ne okrene leđa, onda radi boculja

7. Па нормално, ни ми сами не знамо често коме ћемо да га закркамо у леђа.

Гледај мајку бирај ћерку, а Псето?

8. Hahaha, Pazl, meni je keva jednom rekla da mi ne bi bilo loše da se ispovedim.

Nijesam sad ništa skapirao zašto ti je to rekla... Jebi ga ustao sam juče u 6 i po popodne mozak mi radi 4 Rasna na sat.

9. Kako nema cerku od 20 jebem ti zivote majku

hahahhaha...nasmija me.....mada, ne bi ništa bilo drugačije da ju imam... :)

10. Haha nisam ni rekao što mi je to rekla, uglavnom bio sam veći majmun nego obično.

11. Ne bih menjao Komad za 3 ćerke od po 20.

12. Menjao bih komad za celu :)

13. Ma dobra je komad vidi se al kad nece da da onda bih probao kod cerke

14. da...a kćerku bi sigurno odgajala da bude sušta suprotnost meni :))

15. Nebitno je kako bi je ti odgajala nego otac, ove sa problemom sa ocem padaju na mene na keca

16. Nego sto si picka sto ne das picke? Pa ja sam mali samo 3-4 puta da umocim necu je povrediti

Edit: jebem ti i poslednji post i sve

17. Mrtav sam jebeno umoran

18. lezi na krevet i digni noge na zid
    izvlaci umor ja to radim nekad

19. ja popio par piva isto atrofiirali su mi misic

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.