U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
Ko hoce gole sise sa tog profila neka mi sibne priv
meni je fon ostao u gradu a kafić mi hakovali moj drug obrisao slike sa fejsa baš mi žao zlopatim se unatoč tome štaviše dakako mi je žao
Koja sam ja debilčina.
Probam patike, odgovaraju mi, kupim.
Nosim ih do Zvornika, dobre.
Nosim ih do Valjava, dobre.
Nosim ih u grad, dobre.
Peti dan, zuljaju, noge mi trnu.
Odnesem da mi daju vece, kae ne moze nosene su.
Ubijte me
Kolko si ti to prepešačio čoveče.
Maestro, zašto da ubijemo tebe, kad možemo one koji su prodali patike?
Spojimo ugodno s korisnim!
Moze li obucar to da rasiri malo na kalup?
Možeš da probaš. Mene jedne ubijale kad sam kupio, bilo odštampano greškom pola broja manje i bile mi kao ok kad sam probao al kad sam počeo da nosim najebo sam. I ja nosio na kalup, jesu se malo razvukle, posle se i od nošenja razvukle pa mi bile ok.
Nije ni cudo sto te zuljaju, otekle ti noge od tolikog hodanja
Prno sam, a ne smrdi. :`(
Sad ce biti zajebano kad podrignes.
обућар, солидно необична реч кад мало размислим
Ne brini, trska upija svaki smrad!
Рус
https://i.imgflip.com/16med0.gif
Рус
http://x.vukajlija.com/var/uploads/reactions/201408/149728/gif-plasman.gif
Živim i radim u inostranstvu i nisam preslušao novi Cecin album zbog posla i umora i euro2016 :(((
Uzo drkam fon sinoć, ne mogu da spavam, vidim neka klinka na fejsu izbacila sisu sa bazena. Prelistam malo brt dobra kao dobar dan. Nemam pojma ko je ni kako smo prijatelje ali pustim joj pvt smajli onaj žuti mali sa srcima u očima jer ne mogu da joj lajkujem slike smaraće me žena. Javi se ona jutros pre bele zore krenula u ladnjaču kornišone da pakuje u teglice i kaže znamo se. Daj brt nerealno, da nisam napadao takvo piče. Kad kaže ona meni "dodji, pa da mi opet kazes da sam sirotinja jer nemam belu majicu :D
bio je white party u kešu i moja drugarica i ja nismo bile u belom i ti si nam to rekao".
JTŽM dokle će kurac dispašta zbog glave lude :(((
http://x.vukajlija.com/var/uploads/reactions/201408/149728/gif-plasman.gif
Odigralo se ima 15 dana a ja još jakim inetzitetom otome razmišljam.
Naime, stric boluje od epilepsije ceo život fazon i vozim ga redovno na kontrole neke da mu dižu ili spustaju miligrame lekova u Laze Lazarević tamo neko izdvojeno odelenje. I sad tamo ga odvezem i čekam fazon sat, dva zavisi od gužve. Čitam novine šetam po onom krugu i šmekam med sestre prepičke jer je ko korzo jebeni samo gole što ne idu ili pijem one splačine iz automata. Lepo vreme, pijem kafu i sedim na klupi ispred ulaza. Ko u dogovoreno vreme dolazi grupa od 30 mladih ljudi. Najstariji je stariji od mene tipa 5 godina od njih. I ja sad ne mogu da izvalim šta se dešava dok se nisam baš udubio u priču. Počeše da vade neke klupe i stolove iz nekog magacina i neke ručne radove tipa neke daun slike goblene i korpe za cveće i voće. I ja izvalim o čemu se tu radi i krenem da ih skeniram sada. Jebem ti koja je to tuga bila. Mladi, lepi, fizički zdravi ljudu al sa nekim prebolesnim praznim pogledima. Neko im sivilo izbija iz očiju jebem ti. Ja se naježio toliko da sam se pomerio odatle dok se nisu sakupili da odu dole ispod u šumu da prave te đakonje. Greota jebena bukvalno, baš sam se bio istripovao kad sam izvalio da neće nikad zasovati porodic eda to sve bude ok i normalno. Posle mi neka sestar koja radi tamo dok smo pili kafu rekla da su smanjili sa tim vežbama što im drže procenat samoubista nešto preterano puno i da se pokazalo kao do jaja delotvorno. Mukice vrv nemaju sa kime ni da se druže pa se rokaju zbog samoće ili što ih društvo odbaci. preveliki bedak
jebeno je to, zato ni ne treba ulaziti u tu pricu
kacio je neko dokumentarac iz ludnice neke nase sta bi ono
ovo, mada nisam pogledao sad me podseti
https://www.youtube.com/watch?v=g2akDymD3M4