Moram nekom da se izjadam :((

1. Saću pustim ako se izbedačim sjebo si se ne znam šta da ti kažem.

2. Hvala prijatelju prekodrinski XD

3. Javi se ona jutros pre bele zore krenula u ladnjaču kornišone da pakuje u teglice

ne deki! zapakovace ti kurac u teglicu tommy majoneza

4. Pisao sam, a uRin mi je zute boje. ;`(

5. A kakva boja je po tebi normalna, Ruse?

6. Odgledao ovo Arminovo, ostavlja utisak. Moram pohvaliti i voditelja, sviđa mi se ta neka ironija u glasu.

Imam i ja jednu priču ali cu je ispricati kasnije, stigla mi poruka da mi je legla plata.

7. Boh, baš zajebana priča nego sestre kakve su na crevu?

8. Boh, baš zajebana priča nego sestre kakve su na crevu?

Pa ono brate, umeju da zalivaju.

9. Potpuno razumem lika iz klipa sto je ubio devetoro ljudi.

Pa za koj kurac ja radim. Odbili mi sa plate 9 hiljada kredit(jos pet meseci), 10 hiljada sto sam zajebao nesto na poslu(narednih godinu dana), plus narednih sedam meseci pp 10hiljada placam jednu prekrsajnu kaznu.

Plus redovni troškovi. Pa sad cu da uzmem pistolj i da pucam na gnjide sto me napadaju sa nekih ljudi i aukurac sve!

10. Nemam ni pistolj, bem te živote.

11. opet ti po starom brate

12. To mi i keva kaže al jbg.

13. Kako brt nemaš pištolj? Jebem ti Nišliju bez naoružanja, pa sutra može Bugarin, Šiptar ili Turčin dudari i onda šta ćeš da begaš na traktoru ko Elek. Pu! Zato vam se to i dešava jer ste glupi i ne shvatate da Đavo ne ore i ne kopa nego samo gleda kome će nogu da slomi.

14. Deky kapiram da kidaju. Nisam se upustao u intimu sa njima XD
    Brt ko šta radi njihovo je da obuju klompice jer lepše vrckaju dupetom u njima, one svilene sjajne čarape što dođu do vrha butine samo ko halteri i prekratka suknja. Nokti, peglana plava kosa do po leđa itd. Jebem ti diže mi se

15. Ovo moja dok je radila kao med sestra nisam mogao da spavam od ljubomore. Malo malo pa neke šminke parfemi ono za nokte kako se zove pa majka mu stara ko će to da plati. Sad je ok. Logopedi manje šetaju, seminare sam zabranio jbg

16. Manikir jebo mu mamu ja

17. Seminari nikako. Pa doktori idu na seminare samo da bi jebali. Ko exkurzija im je to

18. Ja sam služio vojsku civilno, tamo naveo da imam strah od oružja. Komtam da mi ne bi dali dozvolu za pištolj.

19. Treba te jebati Tilmo.
    Inače, mislim da sam pričao ovo. Imam jako dobru drugaricu radi na WMA med sestra je i pokazivala mi snimak dočeka nove godine tamo u bolnici treće smene. Jebem ti, pa ja ne znam.

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.