Moram nekom da se izjadam :((

1. Kaćemo da vidimo to? Pvt neki nešto?

2. NIkad jer se udala i obrisala snimak.

3. Obrnutim redosledom. Obrisala snimak pa se udala

4. Pokaži mi ženu koja je obrisala snimak novogodišnje žurke treće smene na VMA i za dve nedelje ću se udati bolje od nje

5. Ejs za dve nedelje...

6. Verujem da oćeš, udala se debilka za nekog lika 15 godina starijeg od nje neki šef u nekom maxiju ili tempu oraj iz ruke da mu ne uzmeš ja joj reko da se bar nadam da ima kurčinu 25 cm ona se kao malo naljutila

7. Gledajući prijatelje tvoje na fejsu nije mi teško bilo pronaći među njima udatu sestru sa VMA :)
    Izvinite me sad brzo ću :)

8. Axaxaxaxa jebeš budalu

9. Thilmo
    Ja sam služio vojsku civilno, tamo naveo da imam strah od oružja. Komtam da mi ne bi dali dozvolu za pištolj.

A jebo ga ti sto nisi napisao da smatras da bi vise doprineo drzavi i drustvu ako se bavis drustveno korisnim radom? Mom ortaku odobrili, a pola zivota sa caletom ide u lov. Ni pomenuo nije oruzje. Samo pit'o lepo drugog ortaka koji je advokat sta da turi.

10. Ja sam stavio kružić oko ponuđenog odgovora "ne" na pitanje "želite li da služite dobrovoljni vojni rok".

11. Sad može. Ja sam mator konj, tad sam mogao ili redovno ili civilno, ali moralo je da sw služi.

Mada bio sam u kliničkom centru, tačno znam o čemu Boh priča. Ono je kupleraj i svi su opterećeni seksom.

12. Kao da su bilo gde druge manje opterećeni seksom. Riba koja džogira radi to jer oće da je jebe lik koji ima trbušnjake i može da jebe > od pola sata... 95% stvari koje radimo radimo da bi jebali. Ti recimo kad ukradeš kulen s posla dete dima da jede žena ti da pičke jer si dobar otac. A i napravio si dete da bi imao siguran seks.
    Jedino u vojsku ne ideš da bi jebao. Ja sam u vojsku išao da se uverim da ako krene rat begam odavde jer 99% ljudi s kojima sam služio ne bih dao pikslu da mi zamene a ne stao u rov rame uz rame sa njima.

13. slažem se. al brate oni samo o seksu pričaju, vaćare se, ono je bolesno. bo le sno.

prvi dan ja u kliničkom, pijem kafu, dolazi neka sestra u tu sobu za odmor i pljus, skinu se u tange i brus ispred mene, da se presvlači, ne da je jebem. i to ono lagana spika, ti si novi vojnik..kako se zoveš..a meni kafa na tuksona izlazi lolo

14. Ovoga mi krsta.

A prevh riba bila, onako suvopičasta i zgodna, a faca tj usne kao Anđa Džoli.

Tad imala nekih dvajespešes godina. Nisam je jebo, cepao je neki doktor razroki.

15. dobro ovo zadnje ti verujemo xddd

16. Barem nešto xd

Al ono za skidanje je istina, a vi kako oćete.

17. pa dobro, da si reko da si slučajno ušao dok se presvlačila, al ovako pfffff

18. Jok. Ima u toj sobi neki deo gde se presvlače al tu bila neka matora, i ova ladno krenula da se skida ispred mene. Još pamtim kad se naguzila da otkopča sandalice mmmm
    Doduše imala rasparnu boju brusa i tangi jbg.

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.