Moram da idem sad nekim australijancima da probam da zavaljam neku robu, objasnicu vam kako se naplacuje lako kirija iz tih stanova i lokala kad dodjem.
Moram da idem sad nekim australijancima da probam da zavaljam neku robu, objasnicu vam kako se naplacuje lako kirija iz tih stanova i lokala kad dodjem.
Pa koji se kurac napijao ako ce da se trezni sada?
+1389
Elem, smara oo kao dođem na vukajliju i mašim slova jer sam kao pijan, a pijan sam jer kao imam socijalni život i tako to, kapirate. Nisam to očekivao od izijema. :(
Rekao bih da je gore od toga sto tebe ponizavaju i maltretiraju
Biti siromašan je jedan od velikih preuslova da budes bogat.
najgora stvar je imati oko 30 godina,ziveti sa kevom i caletom koji te izdrzavaju i pisati na forumu kako si faca.
Dosta gore od toga je isto to samo sa 40god
Dovoljno je isto to, Čukica.
E jedva cekam brt
+1
Ako dodjes.
5 miliona evra Abramovič troši godišnje na gorivo samo svoje jahte
jjjo box rr kolk sm pjian haha!!ha
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaasdaaaaewr
Udari kiselu ok?
Pa koji se kurac napijao ako ce da se trezni sada?
Možda slavi sutra
Izijeme slaviš vidim...
nisam nimalo pijan trezan sam kao vuk, bubrezi mi rade dobro, mokrim normalno
a kakav si na dojenju?
+1389
Elem, smara oo kao dođem na vukajliju i mašim slova jer sam kao pijan, a pijan sam jer kao imam socijalni život i tako to, kapirate. Nisam to očekivao od izijema. :(
Reme ko bi rekao da si istrolovan. Izijem to radi namerno i redovno na svakih 5 do 7 dana a zapravo je trezan
reme pogledaj zadnji post na prosloj strani, sta je zapravo istina pa mi onda sudi