Moram nekom da se izjadam :((

1. drago mi je što to čujem izijeme prijatelju dragi.

2. ako je neko ispred tebe i intelektualno i fizickom lepotom kako mozes da mu pariras osim novcem tj. da imas vise novca od njega, da ublazis malo bol ? Nijedan drugi nacin ne vidim

3. Možda da imaš veći kurac i da bolje jebeš.

4. Jedno vece u klabingu izidjoh sa prijateljom onako zagrejani rakijom kad u tom zanosu vidjeh jednu cestitu curu sa nekim dopicnjakom veoma dobar guz odmah su mi pale romanticne misli.Pridjem ja njozi rekoh cao mala kakva si na crijevu ona meni necete verovati kaze tesna sam kao crijevo sistema kap po kap.I otad se volimo javljam joj se ponekad i tako.

5. Sjecam se kupijo sam bivsoj curi akvarij i onda sunce me opeklo grom me ubio morao sam ja da joj cistim svaki put kad bi se usmrdelo :(

6. Ostavio me, i teško mi je, kriva sam ali se kajem, pa i ja sam samo čovjek koji griješi...

7. Ti nijesi čovjek koji griješi, ti si žena. Reci mu to.

8. Majka rođena mi pojela poslednju rolnicu sa kikirikijem i eurokremom
    https://media3.giphy.com/media/cN4QlPgacB1h6/200.gif

9. ne znate vi sta su problemi, meni se pokvario menjac na kolima, grdne pare moram da dam za popravku a prosli mesec mi se pokvarila ves masina, tu je otisla neka elektronika.ves masina mi se kvari bukvalno na svaka 2 meseca majstor kaze da je to zbog vlage to sjebava elektroniku, zato se na zapadu ves masine drze u kuhinji jedino mi srbi drzimo u kupatilu a ja nemam gde u kuhinju.znaci sad cu morati da dam 200e za popravku menjaca a prosli mesec sam dao 70 e za masinu to smo morali da se uzajmimo od jedne zene sto cuva decu po svajcarskoj i jos nismo vratili dug sad tek ne mozemo da ga vratimo nego moramo jos vise da se uzajmimo za menjac

10. previše informacija iz privatnog života

11. nadam se, ne, siguran sam da cete ti i tvoja porodica prebroditi ove teske trenutke i ponovo ce sve biti u redu, veliki pozdrav prijatelju

12. hocemo armine nadam se, dobar si covek jel bi mogao ti mozda da mi pozajmis 100e makar

13. znas ti mene, veruj mi da bih i 200e dao ne zalim ja za prijatelje nista, ali teska vremena znas i sam kako je

14. sa bracom prodajem uvijace za sveske na zelenom vencu, videcu kako krene biznis pa ti javljam za menjac

15. ja imam dve stare posteljine za prodaju odlicno ocuvene raspitaj se ako nekom treba

16. позајмићу ти ја 100е, ево стиже пвт.

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.