Moram nekom da se izjadam :((

1. pa upravo, ti govoriš o gazdama a ne o jebenom koordinatoru tezge kojem trebaju mišići, NVO lobanje u kariranim košuljama što nose brade

2. ma ovo nije ni gazda, ovo je lik jedan level iznad steca, i misli da je uvatio boga za muda

klasičan aktivista omladine random stranke - takozvani čmar

3. Muda dlakava da al bradu ne.

4. Ne pitajte kako znam!

5. stec, ajde napiši mu da sisa kurac, čisto onako simbolično

6. Ti ne mozes znati sta je ovom supervizoru gazda naredio, cisto sumnjam da mu je dunulo da visi dva dana tamo gde se nesto moze uraditi za 3 sata, svi vole da budu kuci nema samo Stec fejsbuk

7. pa sve i da je gazda jbt jel se vi bojite GAZDI ono ne postavljate pitanja i slicno...

8. I bombaš, koja je poenta sa električarem pomoćnikom? Što nije hteo da ti se čepi i da uradi za džabe da bi ti intervenisao da ga zadrže za stalno?

9. Imam problem, masa ljudi mi dolazi na gajbu ovih dana, mahom sa vukajlije, nemam cime da ih pocastim vise

10. Ja nijednog GAZDU nisam upoznao da se izdrkava kad ga nešto pitaš. Obično su to oni podređeni. Gazda fino objasni i očekuje da uradiš kako je objasnio, šta ti nije jasno pojasni i idemo, oni ispod su mali bogovi a ne znaju guzice obrisati sami. I onda mene neko pita što ja škole završavam....

11. Nemoj da mesamo pojmove, Stec nije pitao nista u vezi posla, vec se jasno moze rastumaciti - e retose, koji ti je kurac sta visimo tamo dva dana kad moze brze.

12. Kaži mu da ti je kurac izložen, a ako ga interesuje šta može da radi sa njim, stojiš mu na raspolaganju za sve informacije.

13. I bombaš, koja je poenta sa električarem pomoćnikom? Što nije hteo da ti se čepi i da uradi za džabe da bi ti intervenisao da ga zadrže za stalno?

Ne bre, vec sam rekao da ga nisam zbog toga otpustio, samo majku mu jebem zavisis od coveka da ti da posao i ogulis ga za 15 minuta usputnog posla... Na stranu sto bih ja svejedno njemu platio jer nikad nisam dozvoljavao da bilo ko ispira usta sa mnom, ali jebem mu mater...

14. http://vukajlija.com/forum/teme/15936-moram-nekom-da-se-izjadam?strana=2169#post_3609091

pa realno,prave gazde i ne vole mnogo one sto im ljube bulje...niti imaju potrebu da im neko ljubi bulju

15. E, dobro, mislim, i ja da sam na njegovom mestu, verovatno bih odradio za džabe, ali da sam na tvom mestu, ne bih mu zamerio što je tražio da mu se plati.

Na stranu sto bih ja svejedno njemu platio

E to. Okej sve onda.

16. Bomb iskorišćava filipince

17. Bombas moze jedno pitanje, malo je intimnije mozda

18. Pa upravo to govorim, i ja bih naravno rekao e ne treba nista, samo kazem da ljudi znaju biti strasno glupi, ne radi se tu o poslu vec o principima prezivljavanja univerzalnim...

Opet drugi put, ulazi mi u kancelariju lik koji operise na jednoj skupoj masini, to je bilo u jednoj drugoj drzavi isto sirotinjskoj... I plaky, suza suzu stize, ja sam uvek svim kolegama i radnicima govorio da su moja vrata otvorena kad ima problema. Kaze lik, zena mu se porodila i bolnica nece da je pusti kuci dok ne plati 100 dolara troskove porodjaja, boravka i to... Ja njega prvo onako seretski pitam: E jesi zvao mene kad si pravio (sto se nije najbolje primilo jer stranci generalno ne kapiraju nas humor), a zatim sam se brzo prebacio i pitao ga: Je li majstore, moja zena je nosila dete 9 meseci, koliko je tvoja? Kaze isto 9. E dobro, kolika ti je plata, kaze 500 dolara. Kad si znao da je trudna , kaze treci-cetvrti mesec. Pa dobro majku ti jebem, jel nisi mogao odvojiti po 20 dolara mesecno. On plaky i dalje nista ne odgovara. Ja mu izvadim 50 iz dzepa i kazem imas dva sata da nadjes ostatak zvacu bolnicu da pitam jel izasla. On ode nekako i nadje. Nisam hteo 100 da mu dam, da ne misli da je lagano prosao.

Mislim ovo nema veze sa tematikom, samo navodim primer koliko su ljudi nemarni i glupi ponekad.

19. Бомбаш, ај не сери више. Прво ми је речено 8 дана по тој и тој дневници, па онда поменуто да се дан пре тога бацају књиге на штанд, за џ, океј, примљено к знању и онда се појављује овај што је на располагању за све информације и каже два дана. Иди ти онда одради 10 дана и дај им 20% гратис, ионако висиш на Вукајлији. Чак и да је реко "јебига, тако је, узми или остави", вероватно бих прихватио, шта курац вероватно, сигурно, ал није кул уопште.

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.