Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Čekaj bre javio, Buxnomaniak živi u Jagodini, A Buksnetina živi na Bežaniji. Ti si nešto pobrkao.
Prokletstvo poslednjeg posta
Ти си из Јагодине. ЈА сам Београђанка, прекопута СКЦ-а. Провешћу те једном кроз БГ, не бригај. :*
Realno.
e tako već može Džime, dobra ideja...al možda joj tata radi u kontra smeni od Aurorinog tate....
m.. pa ni ja kad sam imala 15 nisam preko dana blejala sa dečkom.
al' uveče bi mu uvek svi spavali, tako da.. ono.
murš u krevet, auroro! :D
Реци, јавијо, ја не верујем да се стиди свог родног града! Страшно!!!1
Сад си ме увредијо.
Čekaj bre javio, Buxnomaniak živi u Jagodini, A Buksnetina živi na Bežaniji. Ti si nešto pobrkao.
ne ti si pobrkao....obrnuto...
Pa onda ne bi bio problem, je l' da Đžimi :)
Ne da joj tata. Nigde ako nije trening il škola. Hercegovac, jebi ga. I samohran otac.
I onda tako stoje na ulici i džakaju. Pokupiće ih murija oboje, tačno znam....
Ма, веруј ти њему, овај лаже да је са Бежаније.
Diskaći? Pa tamo se igra i puštaju gej muziku.
Mislim da smo mu jebali kevu sa oftopikom, samo nastavite.
Buksnetina je iz Jagodine pobegao na Bežaniju :)
Zajebavam se, odlični su jagodinci. Vole se zajebavati.
e ima u Obr sitiju diskoteka Level..pričao mi neki mali što živeo tu u kraju...vrh diskoteka, tri nivoa, puno pičke, ovo, ono...
banovali ste Dankana a mogao je da nam organizuje okupljanje tamo....
Ако лажем, онда ОКЕЈ. ИДЕМ САД ДА СЕ ИЗТООСХИРАМ ПА ДА ЗАВАРИМ ЗНАСХ КОЛКУ БУКСНУ. А у курац!
Aj em vit ju maj bradr!
Меј д ХАРТ би уит ју мај брадр. ♥
Море, и ја да имам ћерку, било би ми мрско да је пустим напоље, кад видим чега све има по улицама. Али опет, није хумано. Ал капирам да ће за коју годину да измисле тако неке џи пи ес уређаје да можеш увек да знаш где су ти деца и тако то.
Bradr gej ti to srce, miči ga lololo
Сад и њему срце? Пред мојим очима?!?!
Морам да вам се изјадам... Све време лажем, не могу више да ћутим. Букснетина је из Београда, знам, видела сам слике са КалИмегдана. ЈА сам из Јагодине. Ето.
Moram nekom da se izjedem.
džimi?? daj, jbte.. siroto dete.