Evo ja moram da se požalim. Mali mi u mene ima neku devojčicu, i sad sve je to lepo al ćale joj strog. I ona čeka da on zaspi i onda izlaze napolje. U 12! I tako on mene moli da ostane do 3 ujutro. Puno jebote.
У моје време тога није било. Е сад, друго је ако ти знаш где они бивају до 3. Мислим, дискретна шпијунажа и то. Не знам и мени то нешто много.
moj tata je 'teo da upišem filološki, fazon koj kod jezik 'oću s tim što bi njemu najkulje bilo da su to 'talijaski il' francuski.. a ja htela rumunski, iz zajebancije.. :D
ali ono, pošto nisam dobro dete i pošto ne slušam mamu i tatu idem na sociologiju :)
Од две најјадничкија факултета си одабрала онај који је ипак јадничкији. :)
džimi, što se tog, jadničkijeg, fakulteta tiče.. dvoumila se između antropologije i sociologije. šta misliš, ko me je ubedio u soc?
e pa, nemoj da te on čuje da mu pljuješ po faxu (iako kontam da jeste), ume da bude jaaako grub :D
džimi, što se tog, jadničkijeg, fakulteta tiče.. dvoumila se između antropologije i sociologije. šta misliš, ko me je ubedio u soc?
e pa, nemoj da te on čuje da mu pljuješ po faxu (iako kontam da jeste), ume da bude jaaako grub :D
Па, он врло добро зна шта ја мислим о факсу му. :)
forget me- 15 godina ima.
javio- predlagala. Oće al da je prazna gajba, a jok to more kad je mama na Vuki a tajo na Stivenu Sigalu. Jer nema se para za hodanje okolo.
Evo ja moram da se požalim. Mali mi u mene ima neku devojčicu, i sad sve je to lepo al ćale joj strog. I ona čeka da on zaspi i onda izlaze napolje. U 12! I tako on mene moli da ostane do 3 ujutro. Puno jebote.
А што се не виђају у току дана као сав нормалан свет?
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
hahahahahhaa auroroo.. xD
koj će trip da bude kada ćale skonta da mu ćerka nije u svojoj sobi :D
Jel on jebe to?
У моје време тога није било. Е сад, друго је ако ти знаш где они бивају до 3. Мислим, дискретна шпијунажа и то. Не знам и мени то нешто много.
Auroro, a koliko ima godina tvoj sin?
ali ono, pošto nisam dobro dete i pošto ne slušam mamu i tatu idem na sociologiju :)
Од две најјадничкија факултета си одабрала онај који је ипак јадничкији. :)
Auroro, ja mislim najbolje da se nalaze kod tebe kući..što da se smucaju deca po gradu....i mogu da ostanu do 5...
ujutru ih lepo probudiš, skuvaš kafu i odvezeš malu kući....
Аууу, далеко! А деловало ми да је ту близу, нешто се много курчи. Ништа, остаје онда аурорара, да је испребијамо јер одустаје тако лако.
Па, он врло добро зна шта ја мислим о факсу му. :)
НИСАМ ЈА ИЗ ЈАГОДИНЕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Džimi, što prozivaš naš faks? :)
Čekaj bre javio, Buxnomaniak živi u Jagodini, A Buksnetina živi na Bežaniji. Ti si nešto pobrkao.
forget me- 15 godina ima.
javio- predlagala. Oće al da je prazna gajba, a jok to more kad je mama na Vuki a tajo na Stivenu Sigalu. Jer nema se para za hodanje okolo.
А што се не виђају у току дана као сав нормалан свет?
Мора мало. :)
Не могу да верујем да те је срамота што си из Јагодине!!! Па, тамо имају аква парк. Ми Београђани, велики Срби, то немамо.
jur džast džels.
moj budući fax je do jaja.
a ja kad porastem biću đuro šušnjić. fak jea.
:)
Мислиш, МИ Београђани?!?!
Побогу, сад су нека друга времена. Не иде се више у 18х у дискаће, Џими.
kaži bre Džaftara...stidi se Jagodine, srpskog Diznilenda....ej bre Buksno nebitno, ne mogu svi da se rode u Bg..eto ni ja se nisam rodio....
Džime kako da se vataju danju?..da ih gleda komšiluk?...
Какви, бре, дискаћи? То је за педере.
Доведе лепо дечко девојку кући у току дана кад су му мама и тата на послу.