Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
hahahahahhaa auroroo.. xD
koj će trip da bude kada ćale skonta da mu ćerka nije u svojoj sobi :D
Jel on jebe to?
У моје време тога није било. Е сад, друго је ако ти знаш где они бивају до 3. Мислим, дискретна шпијунажа и то. Не знам и мени то нешто много.
Auroro, a koliko ima godina tvoj sin?
ali ono, pošto nisam dobro dete i pošto ne slušam mamu i tatu idem na sociologiju :)
Од две најјадничкија факултета си одабрала онај који је ипак јадничкији. :)
Auroro, ja mislim najbolje da se nalaze kod tebe kući..što da se smucaju deca po gradu....i mogu da ostanu do 5...
ujutru ih lepo probudiš, skuvaš kafu i odvezeš malu kući....
Аууу, далеко! А деловало ми да је ту близу, нешто се много курчи. Ништа, остаје онда аурорара, да је испребијамо јер одустаје тако лако.
džimi, što se tog, jadničkijeg, fakulteta tiče.. dvoumila se između antropologije i sociologije. šta misliš, ko me je ubedio u soc?
e pa, nemoj da te on čuje da mu pljuješ po faxu (iako kontam da jeste), ume da bude jaaako grub :D
e pa, nemoj da te on čuje da mu pljuješ po faxu (iako kontam da jeste), ume da bude jaaako grub :D
Па, он врло добро зна шта ја мислим о факсу му. :)
НИСАМ ЈА ИЗ ЈАГОДИНЕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Džimi, što prozivaš naš faks? :)
Čekaj bre javio, Buxnomaniak živi u Jagodini, A Buksnetina živi na Bežaniji. Ti si nešto pobrkao.
forget me- 15 godina ima.
javio- predlagala. Oće al da je prazna gajba, a jok to more kad je mama na Vuki a tajo na Stivenu Sigalu. Jer nema se para za hodanje okolo.
А што се не виђају у току дана као сав нормалан свет?
Мора мало. :)
Не могу да верујем да те је срамота што си из Јагодине!!! Па, тамо имају аква парк. Ми Београђани, велики Срби, то немамо.
jur džast džels.
moj budući fax je do jaja.
a ja kad porastem biću đuro šušnjić. fak jea.
:)
Мислиш, МИ Београђани?!?!
Побогу, сад су нека друга времена. Не иде се више у 18х у дискаће, Џими.
kaži bre Džaftara...stidi se Jagodine, srpskog Diznilenda....ej bre Buksno nebitno, ne mogu svi da se rode u Bg..eto ni ja se nisam rodio....
Džime kako da se vataju danju?..da ih gleda komšiluk?...
Какви, бре, дискаћи? То је за педере.
Доведе лепо дечко девојку кући у току дана кад су му мама и тата на послу.